نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

بانک سلول های بنیادی پوست در بیمارستان مطهری راه اندازی می شود

دکتر محمدتقی جغتایی روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه این کنگره در سالن همایش های رازی افزود: این بانک محل نگهداری سلول های بنیادی و بافت در زمینه پوست است تا در صورت لزوم در اختیار بیماران قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه این مجموعه اولین بانک پوست در کشوراست، اظهار کرد: هم اکنون اینگونه مجموعه در ترکیه و برخی از کشورهای خلیج فارش مشغول فعالیت هستند.
جغتایی گفت: اغلب پزشکان با علم طب بازساختی آشنایی کامل ندارند و به همین دلیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با برپایی کنگره ها در رشته های مختلف پزشکی در صدد آشنایی آنان با این علم جدید است.
وی با اشاره به اینکه طب بازساختی، حوزه ای بین رشته ای است، بیان کرد: رشته های مختلف اعم از بالینی، پایه، مهندسی و بیولوژیک در این حوزه دخالت دارند.
رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد که شرکت های دانش بنیان باید مشارکت جدی تری در زمینه تولید محصولات در این زمینه داشته باشند.
جغتایی بر لزوم پوشش بیمه ای سلول های بنیادی و طب بازساختی، گفت: آشنانبودن بیمه ها با این حوزه ها و گسترش این علم جدید از مهمترین عوامل عدم پوشش بیمه ای در این حوزه ها است.
وی افزود: این کنگره با هدف ارتقاء پیشرفت های علمی و عملی گروه هایی که در این حوزه فعالیت می کنند، بیان آخرین دستاوردهای علمی و ارائه یافته های جدید در این زمینه، برگزار شده است.
جغتایی گفت: محورهایی مانند، ترمیم دستگاه عصبی، پوست، استخوان و غضروف، دهان ، فک و صورت، کبد و دستگاه گوارش، کلیه و دستگاه ادراری، قلب و عروق، ترمیم ریه و دستگاه تنفسی، بیولوژی سلول های بنیادی، بیومواد و نانو نکتولوژی در مهندسی بافت در این رویداد علمی، مورد بحث و بررسی قرار می گیرند.
رئیس سومین کنگره پیشرفتهای مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران، افزود: این کنگره محل مناسبی برای تبادل نظرات و مفاهیم بین پژوهشگران رشته های مختلف مهندسی، پزشکی و زیستی خواهد بود.

** پزشکی باز ساختی انقلاب درعالم پزشکی
دبیرعلمی سومین کنگره پیشرفت های مهندسی بافت و طب بازساختی ایران نیز در مراسم افتتاحیه این کنگره گفت: پزشکی باز ساختی به عنوان یک تحول بزرگ و انقلاب درعالم پزشکی در نظر گرفته می شود که می تواند طول عمر و کیفیت زندگی بشر را با یک جهش قابل توجه افزایش بدهد.
دکتر علی صمدی کوچکسرائی افزود: پزشکی بازساختی به عنوان یکی از صنایع بزرگ و درآمد زا ارزیابی شده است. پیش بینی می شود در سال 2020 میلادی دستیابی به این فناوری نوین یکی از فاکتورهای تعیین کننده قدرت اقتصادی در کشورهای پیش رو باشد.
وی ادامه داد که موضوعات اصلی مطرح شده در این گنگره استفاده از این روش پیشرفته است و در نتیجه این گنگره علاوه بر به روز کردن مفاهیم پژوهشی از دید آموزش به رفع مشکلات عملی و تکنیکی نیز اهمیت ویژه ای داده است.
صمدی بیان کرد: پژوهش در حیطه علم پزشکی بازساختی در حال رشد سریعی است و امیدوارم این کنگره بتواند ایده های نوینی را پیش روی فعالان این رشته قرار دهد.
وی گفت: تعداد مقالات ارائه شده در این کنگره حدودا دو برابر کنگره قبلی است که این موضوع نشانه استقبال بیشترمحققان و پژوهشگران از این رویداد علمی است و در مجوع در این کنگره 111 عنوان سخنرانی خواهیم داشت.
به گزارش ایرنا، دبیرعلمی سومین کنگره پیشرفت های مهندسی بافت و طب بازساختی ایران افزود که تعداد 120 عنوان هم پوستر در این کنگره ارائه خواهد شد.
سومین کنگره پیشرفت های مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران با حضور محققان، پزشکان و دانشجویان از امروز (28 مهرماه) در سالن همایش های رازی آغاز بکار کرد و تا فردا ادامه دارد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل