نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

طرح سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان در اصفهان به بهره‌برداری رسید

‌ساختمان شرکت‌های دانش بنیان فراتحقیق سپاهان، فرم نورد، نوآوران مدبر صنعت، داده‌پردازی شعله آریا، کاوش نیروی سپاهان و سفیر سبز، مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ارزشی بالغ بر 155 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

شرکت‌های دانش بنیان کاوش نیرو سپاهان با تولید تجهیزات اتوماسیون صنعتی، درایو و موتور و تجهیزات ابزار دقیق و فشار ضعیف، فراتحقیق سپاهان با ارائه خدمات مشاوره مهندسی – طراحی و مهندسی تفصیلی، احداث و راه‌اندازی کارخانجات تولیدی و صنعتی و فرم نورد با فناوری طراحی و ساخت دستگاه ماشین رولینگ نامیرا، طراحی و ساخت تجهیزات پیشرفته شیرآلات، طراحی و ساخت دستگاه تراش مفتول آجدار، طراحی سیستم اتوماسیون صنایع نظامی و دفاعی فعالیت می‌کنند.

شرکت‌های دانش بنیان نوآوران مدبر صنعت با انجام پروژه‌های ساخت و تولید در حوزه اپتیک و لیزر– تولید کنترلرهای هوشمند آب، سفیر سبز با تولید انواع کودهای ارگانیک و کودهای بیولوژیک جهت تولید محصولات کشاورزی و باغی و داده‌پردازی شعله آریا با تولید نرم‌افزار آموزشی کتاب الکترونیک مدارس نیز در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مشغول به فعالیت هستند.

این ساختمان‌ها در راستای جذب سرمایه‌های بخش خصوصی در اراضی پارک علم و فناوری شیخ بهایی توسط این شرکت‌های دانش بنیان اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

همچنین کلنگ آغاز عملیات اجرایی اولین فاز تولید نخ جراحی توسط شرکت دانش بنیان نخ جراحان پارس در پنج گروه نخ‌های جراحی تخصصی و فوق تخصصی در زمینه‌ی جراحی قلبی و قلبی-عروقی، جراحی چشم، ریزجراحی، جراحی زیبایی، جراحی پلاستیک و جراحی عمومی با بالاترین سطح استانداردهای معتبر در زمینی به مساحت 5571 متر مربع و به زیربنای حدود 5000 متر مربع با 800 متر مربع اتاق تمیز مطابق با استانداردهای معتبر بین المللی توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی به زمین زده شد.

از ابتدای شکل‌گیری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تاکنون 3150 میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در اراضی پارک علم و فناوری شیخ بهایی سرمایه‌گذاری شده که 1600 میلیارد ریال آن از سال 1392 تاکنون بوده است.

این شهرک با هدف توسعه مبتنی بر دانایی از طریق ایجاد مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در اصفهان، قطب اقتصادی و صنعتی ایران شکل گرفته و ضمن حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، زمینه لازم را برای تجاری‌سازی دستاوردهای آن‌ها و جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی فراهم می‌آورد.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر بیش از ۴۷۰ شرکت دانش‌بنیان با زمینه‌های کاری مختلف در این شهرک مشغول به فعالیت هستند.

خروج از نسخه موبایل