نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

موانع گسترش همکاری علمی دانشگاه های عراق و صنعتی امیرکبیر رفع می شود

دکتر 'سلام خوشنام' معاون علمی وزیر علوم عراق و مدیران کل این وزارتخانه در دیدار با رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صنعتی امیرکبیر به بحث و بررسی پیرامون نقاط قوت و چالش های فراروی همکاری های مشترک پرداختند.
دکتر 'احمد معتمدی ' در این دیدار، توجه ویژه به روابط بین الملل را از رویکردهای جدی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی چند سال گذشته عنوان کرد و گفت: خوشبختانه توفیقات خوبی هم در این مدت داشتیم و با دانشگاه های کشور عراق ارتباط بسیار خوبی داریم و علاقمند به توسعه همکاری ها هستیم.
به گفته وی، همه ساله ظرفیت جدیدی را در دانشگاه برای پذیرش دانشجویان غیرایرانی ایجاد می کنیم و بخش ویژه ای از این ظرفیت را برای دانشجویان عراقی درنظر گرفتیم.
معتمدی به امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک و بازدیدهای روسای دانشگاه های عراقی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: ظاهرا بعضی دانشگاه های عراقی طرف قرارداد، عنوان می کردند برای اجرایی کردن مفاد تفاهم نامه های همکاری مشترک به مجوزهایی نیاز دارند که هنوز موفق به گرفتن آنها نشده اند.
وی از معاون وزیرعلوم عراق خواستار تسهیل و تسریع در صدور مجوزهای لازم و رفع موانع در مسیر توسعه تعاملات دانشگاه های عراق با دانشگاه صنعتی امیرکبیر شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: ما هم مانند دانشگاه های عراق، طبق مقررات باید هماهنگی هایی با وزارتخانه های علوم و امور خارجه داشته باشیم ولی انتظار داریم طرف عراقی، بوروکراسی را کاهش دهد تا توسعه همکاری های مشترک، هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
معاون علمی وزارت علوم عراق نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علاقمندی و پیگیری وزارت علوم کشورش برای توسعه روابط با دانشگاه های ایرانی را اعلام کرد.
دکتر 'سلام خوشنام' به اعتبار و جایگاه ویژه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراکز و محافل علمی داخل ایران و عرصه های بین المللی اشاره کرد و گفت: روابط بین المللی صنعتی امیرکبیر با مراکز علمی و پژوهشی دنیا نشاندهنده کوشایی و تلاش این دانشگاه در توسعه روابط است.
وی خاطرنشان کرد: ولی با وجود این علاقمندی به گسترش همکاری های علمی، گام های لازم به آن حدی که مورد انتظار ماست پیش نمی رود و تقاضا داریم که طرف ایرانی، کمک بیشتری به ما بکند.
خوشنام یادآور شد: درحال حاضر تعدادی دانشجوی عراقی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول به تحصیل هستند ولی علاقمند هستیم که روابط میان استادان ما و شما افزایش یابد.
در این نشست همچنین، مشکلات اجرایی شدن و عملیاتی شدن یادداشت های تفاهم و قراردادهای همکاری که طی دو سه سال اخیر میان دانشگاه های عراقی و صنعتی امیرکبیر به امضا رسیده است به بحث گذاشته و قرار شد برای پیگیری و رفع این مشکلات، یک کمیته کاری مشترک شکل بگیرد.
براساس این قراردادها، زمینه های همکاری متعددی علاوه بر پذیرش دانشجو در سطوح مختلف، اعزام استاد برای فرصت مطالعاتی، اعزام دانشجویان دکتری عراقی برای انجام فرصت مطالعاتی و انجام آزمایش ها و پژوهش های علمی با استفاده از خدمات و امکانات دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حضور فارغ التحصیلان رتبه بالای دانشگاه عراق در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجام دوره های و کارگاه های آموزشی تخصصی و پژوهشی در رشته های مختلف مهندسی تعریف و لحاظ شده است.
به گزارش ایرنا، هیات آموزش عالی عراق در ادامه این جلسه از پروژه ابر رایانه که به همت استادان، فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی و نصب شده است بازدید کردند.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل