کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، رویدادی برای توسعه صادرات محصولات غذایی

محسن برزگر دبیر کنگره در گفت و گو ب ایرنا اظهار کرد: هدف از این کنگره تبادل اطلاعات بین تولید کنندگان و ایجاد ارتباط با شرکت های بین المللی برای توسعه صادرات محصولات غذایی است.وی گفت: این کنگره تا 29 مهر ماه با شرکت 18 شرکت تولید کننده محصولات غذایی و با همکاری 28 دانشگاه داخلی برگزار می شود و در طول برگزاری آن، 500 پوستر به نمایش درمی آید و 96 نفر از استادان و کارشناسان صنایع علوم غذایی سخنرانی خواهند کرد.
برزگر ادامه داد: برخی از سخنرانان از کشورهای خارجی هستند و موضوع سخنرانی آنها توسعه صادرات محصولات غذایی در سطح بین المللی است.این مراسم در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با سخنرانی وزیر جهاد کشاورزی ادامه خواهد یافت.
No tags for this post.