دیدار رییس جهاددانشگاهی با آیت‌الله حسینی بوشهری

دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی در دیدار با آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به اهمیت انتخابات پیش‌رو تاکید کرد: مسئولان موضوع انتخابات را جدی‌تر بگیرند تا با همکاری همه بخش‌ها مشارکت مردم برای شرکت در انتخابات آتی افزایش یابد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، صبح چهارشنبه ۲۲ آذرماه دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی و تعدادی از معاونین و مدیران ارشد این نهاد در سفر به استان قم، با آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری امام جمعه و رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفت‌وگو کردند.

رییس جهاددانشگاهی در این دیدار ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به اقدامات ددمنشانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بیگناه غزه اشاره کرد و گفت: امیدواریم هرچه زودتر غده سرطانی رژیم صهیونسیتی در غزه ریشه کن شود و ان‌شاءالله بزودی در قدس نماز را به امامت رهبر انقلاب بخوانیم.

وی در ادامه با توجه به در پیش بودن انتخاب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، به اقدامات فرهنگی جهاددانشگاهی توسط مرکز افکارسنجی ایسپا و خبرگزاری های ایکنا و ایسنا این نهاد اشاره کرد و گفت: مسئولان موضوع انتخابات را جدی‌تر بگیرند تا با همکاری همه بخش‌ها مشارکت مردم برای شرکت در انتخابات آتی افزایش یابد.

وی از علما، مسئولان و نخبگان خواست تا اهمیت انتخابات را برای مردم تببین کنند و گفت: همچنین رسانه‌ها نیز نقش ویژه‌ای در این فضاسازی دارند که رسانه‌های ایسنا و ایکنا جهاددانشگاهی به صور ویژه به آن می‌پردازند.

دکتر مسلمی نائینی در بخش دیگری از سخنانش به ارایه گزارشی از اقدامات جهاددانشگاهی طی سالیان بعد از انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: جهاددانشگاهی بر اساس اعتقادات دینی و اعتقاد بر خودکفایی کشور شکل گرفته و با تاکید بر شعار ما می‌توانیم در چهار دهه گذشته خدمات چشمگیری انجام داده است.

دکتر مسلمی نائینی به اقدامات چشمگیر این نهاد در حوزه‌های آموزشی، فنی و مهندسی، سلول‌های بنیادی، فرهنگی، پژوهشی، علوم انسانی و… اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در این حوزه‌ها کارهای بزرگی انجام داده است. همچنین این نهاد در دوران دفاع مقدس خدمات بسیاری در حوزه‌های فنی و مهندسی و صنایع نظامی و پشتیبانی از جبهه‌ها داشت که ثمره آن تقدیم بیش از ۱۰۰ شهید به نظام و انقلاب اسلامی بوده است.

وی یکی از چالش‌های پیش روی کشور را این دانست که جامعه به سمت سالمندی پیش می‌رود و با مسایل مبتلابه آن در آینده اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از کارهای مهمی که جهاددانشگاهی در رابطه با این حوزه انجام داده بحث درمان ناباروری است که در این راستا ۱۰ درصد از مراکز درمان کشور در این رابطه متعلق به این نهاد است و حدود ۵۰ درصد از مردم کشور برای حل این مشکل خود به مراکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی مراجعه می‌کنند.

وی یادآور شد: در حوزه اقدامات فرهنگی، میز مطالعه آمریکاشناسی و نظام سلطه در جهاددانشگاهی برگزار شده است و در آینده نیز مرکز ملی تحقیقات مغز را راه اندازی خواهیم کرد.

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خطاب به مسئولان جهاددانشگاهی گفت: هر جا احساس می‌کنید که باید کاری انجام شود تا کشور را در زمینه‌ای به خود کفایی برساند، باید کار را آغاز کنید. البته مشکلاتی اعم از تحریم و مسائل داخلی وجود دارد، اما هیچ یک از این مشکلات نباید مانع اراده شما شود.

رییس جامعه مدرسین در ابتدای سخنان خود پس از تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه گفت: حوادث و رویدادهای امت اسلامی که قلب همه ما را به درد آورده و غمی جانکاه بر دل‌های ما نشانده ، فاجعه‌ای غم بار است و امیدواریم هر چه زودتر فریاد مظلومه این زنان و کودکان کاخ ظالمان را از بین ببرد.

وی جهاددانشگاهی را مجموعه‌ای بسیار قابل توجه توصیف کرد و ابراز داشت: خوشبختانه روز به روز که از عمر جهاددانشگاهی می‌گذرد، محققین و اندیشمندان بیش از پیش جایگاه جهاددانشگاهی را درک می‌کنند و آن را می‌شناسند.

امام جمعه قم اظهار کرد: جهاددانشگاهی بر پایه ایمان، علم، جهاد و رابطه تنگاتنگ با دانشگاه شکل گرفت و کسانی که پای کار این نهاد هستند، کار خود را با تمام وجود باور دارند و منتظر کمک دیگران نمی‌مانند؛ بلکه بر اساس این باور قلبی به کار خود ادامه می‌دهند و در یک نقطه متوقف نمی‌شوند که این ویژگی یک انسان مؤمن و خدا باور است.

وی تولید علم با هدف دست یابی به محصول نهایی با حرکتی سریع و جهاد گونه را ویژگی بارز جهاددانشگاهی دانست و خاطر نشان کرد: جهاددانشگاهی برای بیشتر کارهای بر زمین مانده کشور پای کار است و نام ارزشی «جهاد» خود محرکی برای این فعالیت‌هاست.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تلاش‌های زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی در بنیانگذاری پژوهشگاه رویان و سلول‌های بنیادی در ایران، بیان کرد: تولید و تکثیر سلول‌های بنیادی کار کمی نبود. من به روح پاک دکتر کاظمی آشتیانی که شروع کننده این کار بود درود می‌فرستم.

وی خطاب به مسئولان جهاددانشگاهی گفت: هر جا احساس می‌کنید که باید کاری انجام شود تا کشور را در زمینه‌ای به خود کفایی برساند، باید کار را آغاز کنید. پارک‌های علم و فناوری از مسایلی است که باید روی آن پافشاری کنید.

وی با تاکید بر این که از افراد مؤمن و انقلابی استفاده کنید؛ کسانی باید پای کار بیایند که به لوازم آن پایبند باشند، گفت: آرمان‌های انقلاب باید محقق شوند؛ البته مشکلاتی اعم از تحریم و مسایل داخلی وجود دارد، اما هیچ یک از این مشکلات نباید مانع اراده شما شود. جنگ امروز جنگ اراده‌هاست و در جنگ غزه نیز پیروز میدان کسی است که با اراده کار را دنبال می‌کند.

استاد حوزه علمیه قم خواستار تداوم و تقویت فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های معادن، آبزیان، کشاورزی، مهارت‌های کاربردی و صنعت شد و ابراز داشت: جهاددانشگاهی را نمی‌توان به یک حوزه محدود کرد.

وی با اشاره به اهمیت آموزش مهارت‌های کاربردی خاطرنشان کرد: جهت گیری دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای باشد که خروجی آن ملموس و محسوس باشد و این کار محقق نمی‌شود مگر با ارتباط وثیق شما با دانشگاه‌های کشور.

آیت الله حسینی بوشهری ضمن اشاره به اهمیت حضور گسترده مردم در انتخابات سال جاری گفت: تمرکز بر مساله انتخابات کار بسیار ارزشمندی است و در برخی از کشورها هیاهوی انتخاباتی از چند سال قبل آغاز می‌شود؛ اما نباید این مساله سبب شود تا رقابت‌های ناسالم فضای جامعه را به خود مشغول کند و آرمان‌های انقلاب مورد خدشه واقع شود.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه از روحانیون و مبلغین خواست تا در ایام تبلیغی فاطمیه با الهام گرفتن از سیره زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) مبنی بر مسئولیت پذیری و کار بهنگام، مردم را برای حضور در انتخابات ترغیب کنند.

وی ادامه داد: این انقلاب ریشه در عاشوراء، غدیر و بعثت دارد و اگر به این‌ها معتقدیم باید پایه‌های انقلاب را استوار کنیم و اگر احیاناً کاستی‌هایی وجود دارد آن‌ها را برطرف کنیم.

وی در پایان سخنان خود با اشاره به مشکلات معیشتی امروز کشور، خطاب به مسئولین جهاددانشگاهی تصریح کرد: مساله معیشت و زندگی روزمره مردم باید در دستور کار شما قرار گیرد تا با ابتکار نسل جوانِ آرمان گرا و واقع بین، راه برون رفت از این مشکلات مشخص شود و باری از دوش مردم و دولت برداشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا