به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمینائینی رییس جهاددانشگاهی شامگاه روز گذشته (پانزدهم آذرماه)، در نشست مشترک با روسای دانشگاههای استان هرمزگان که در سالن جلسات جهاددانشگاهی هرمزگان برگزار شد، با ذکر این نکته که سیاست جدید در اجرای برنامهها، استفاده حداکثری از جامعه دانشگاهی است، اظهار کرد: با تقویت تعاملات و همکاریهای میان جهاددانشگاهی و جامعه دانشگاهی اقدامات بزرگی در حوزه اقتصاد دریامحور رقم خواهد خورد.
وی با اشاره به ظرفیتهای عظیم دریایی و غیردریایی هرمزگان، عنوان کرد: یکی از ظرفیتهایی این استان تولید جلبک در هرمزگان است که از این محصول میتوانیم برای مصارف دارویی، بهداشتی، سوخت زیستی صنایع و درمان کمخونی و کمبود آهن و … استفاده شود.
رییس جهاددانشگاهی با ذکر این نکته که دانش فنی از طریق شبکه عظیم جهاددانشگاهی در کشور در جریان است، بیان کرد: دانش فنی طرحهای مختلفی که در استانهای مختلف در حال اجرا است از طریق شبکه عظیم وبه هم پیوسته جهاددانشگاهی می تواند در اختیار دانشگاهها و جامعه دانشگاهی هر استان قرار بگیرد تا پژوهشها و تحقیقات گستردهای روی هر حوزه صورت بگیرد در این صورت قطعا شاهد خلاقیتها و ثبت اتفاقات علمی بینظیری در حوزههای مختلف خواهیم بود.
دکتر مسلمینائینی با اشاره به فعالیت بالغ بر 100 واحد جهاددانشگاهی در سراسر کشور، تشریح کرد: هر استان ظرفیتهای طبیعی و خدادادی منحصربه فردی را دارد از طرفی هر استانی نیز دارای توانمندیهای علمی و پژوهشی خاصی است و این آمادگی را داریم که ظرفیتهای ملی شبکه جهاددانشگاهی را برای توسعه اقتصاد دریامحور در استان هرمزگان به میدان بیاوریم.
مخاطب اصلی سیاستهای دریایی رهبر انقلاب را هرمزگان میدانم
رئیس جهاددانشگاهی استان هرمزگان، نیز با اشاره به ظرفیتهای بینظیر هرمزگان در حوزه دریایی، گفت: مخاطب اصلی سیاستهای دریایی رهبر انقلاب را هرمزگان میدانم.
احمد زاهری با اشاره به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری (حفظهالله) در خصوص اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان دارای ظرفیتهای عظیمی در بخشهای مختلف صنعتی، معدنی، دریایی، ترانزیتی، بندری و … است که دولتها باید با برنامهریزی دقیق متناسب با برنامههای توسعه برای باالفعل کردن این ظرفیتها تلاش کنند.
وی با ذکر این نکته که با وجود تمام ظرفیتهای گسترده در هرمزگان ظرفیت دریایی و ساحلی این استان از سایر بخشها پررنگتر است، عنوان کرد: پهنه عظیم نوار ساحل استان هرمزگان و حضور در کنار دریای عمان و خلیجفارس باعث شده است که موقعیت اقتصادی و ژئوپلوتیک استان هرمزگان با سایر نقاط کشور متمایز باشد.
رئیس جهاددانشگاهی هرمزگان با بیان این نکته که با توجه به ظرفیتهای دریایی هرمزگان، مخاطب اصلی بیانات رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) در خصوص اقتصاد دریا محور را استان هرمزگان میدانم، تصریح کرد: تمام ارکان نظام مقدس اسلامی و جامعه دانشگاهی و نخبگانی استان هرمزگان هر کدام برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب وظیفهای را بر دوش دارند.
زاهری با اشاره به اهمیت برگزاری نشستها دورهای رئوسای دانشگاههای هرمزگان با محوریت اقتصاد دریا محور، خاطر نشان کرد: توجه به اقتصاد دریامحور و انجام پژوهشهای متعدد در این زمینه توسط پژوهشگران و جامعه دانشگاهی میتواند روی توسعه اقتصادی استان هرمزگان بسیار موثر باشد.
وی با اشاره به نگاه ویژه استاندار هرمزگان و نماینده ولی فقیه در هرمزگان نسبت به جامعه دانشگاهی و لزوم توسعه اقتصاد دریایی، گفت: خوشبختانه شرایط و همافزایی خوبی میان ارکان دولت و حاکمیت در استان هرمزگان برقرار است و شرایط برای گام برداشتن در مسیر توسعه فراهم است.