نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

بازگشت روسیه به فناوری شوروی برای آتش سوزی های جنگلی

 براساس این قانون که از سوی ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه امضا شده است، سازمان بودجه فدرال حفاظت هوایی از جنگل ها آموزش متخصصان برای انجام انفجارها آغاز کرده است. 
بنا به اعلام اسپوتنیک، این فناوری تا سال 1991 در اطفای حریق های جنگلی در اتحاد شوروی مورد استفاده قرار می گرفت که پس از آن رها شد، ولی اکنون از فناوری های جدید در این زمینه استفاده خواهد شد.
ولادیمیر گریشین رئیس موسسه بودجه فدرال « حفاظت هوایی از جنگل ها» در مصاحبه با روزنامه ایزوستیا گفت: با قانون جدید و اصلاح شده امکان خاموش کردن آتش سوزی های جنگلی با کمک انفجار و ایجاد باران های مصنوعی را داریم و در حال برنامه ریزی برای دریافت مجوز استفاده از فناوری های جدید هستیم. 
وی افزوده است: هم اکنون کارشناسان برای انجام این کارها آموزش می بینند تا در فصل آتش سوزی سال آینده از روش های جدید هنگام ماموریت های خود به ویژه در مناطق جنگلی سخت گذر هر چه بیشتر استفاده شود. 
همچنین براساس برنامه اعلام شده، در سال 2017 افزون بر استفاده از باران مصنوعی و سنجش دمای زیر سطح جنگل ها از راه دور، برای خاموش کردن آتش سوزی های جنگلی از موانع ضد حریق مقاوم در برابر دمای بالا، کف سیلیکونی سرد و همچنین پهپادها استفاده خواهد شد.
باران مصنوعی با اضافه کردن عامل های باروری به ابرها انجام می شود که مهم ترین هدف آن افزایش میزان بارندگی، کنترل زمانی و مکانی بارش ها، جلوگیری از بروز بلایای طبیعی از قبیل سیل، تگرگ، رعد وبرق، زدودن مه مزاحم، تعدیل آب وهوا، تولید برف در ارتفاعات و… است. 
به گزارش ایرنا،در ابرهای سرد (زیر صفر درجه) از یخ خشک و یدور نقره و در ابرهای گرم (بالای صفر درجه) از قطره های آب و نمک طعام استفاده می شود که با دو روش هوایی و زمینی و به وسیله گلوله های انفجاری و پاششی انجام می گیرد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل