دکتر محمد اربابی اظهار کرد: رشته های مختلف روان پزشکی لازم است در زمینه ارائه خدمات بالینی به بیماران با یکدیگر همکاری و مشارکت داشته باشند؛ از این رو باید تلاش کرد فرهنگ کارگروهی در حوزه سلامت روان تقویت شود.
وی به برگزاری کنگره انجمن روان پزشکان اشاره و اظهار کرد: به همین منظور در این کنگره از رشته های مختلف و مرتبط دعوت شده است تا در کنار بررسی آخرین دستاوردهای حوزه سلامت روان، به موضوع همکاری و کارگروهی بین رشته های روان پزشکی، روان شناسی، روانکاوی و مغز و اعصاب و راهکارهای اجرایی شدن آن بپردازند.
اربابی همچنین به موضوع تعرفه های خدمات حوزه سلامت روان پرداخت و گفت: خدمات حوزه سلامت روان از تعرفه واقعی برخوردار نیست و لازم است وزارت بهداشت در این زمینه تمهیداتی بیاندیشد و سازمان های بیمه گر نیز وظایف خود را در پوشش این خدمات به درستی انجام دهند.
دبیر علمی سی و سومین کنگره سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران به طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت برای برخورداری بیشتر مردم از خدمات بهداشت و درمان طرح تحول سلامت را اجرا کرده بنابراین لازم است برای بهبود وضعیت سلامت روان و برخورداری مردم از خدمات مناسب، به این حوزه بیشتر پرداخته شود.
سی و سومین همایش سالانه انجمن علمی روان پزشکان ایران از 27 تا 30 مهر ماه در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد تهران برگزار می شود.

