نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

مهمترین ضعف کشور ما در بخش درآمد زایی، نبود فرهنگ نوآوری است

وی درباره ضرورت ایجاد و وجود فناوری در کشور گفت: در کشور ما بخش عمده درآمدها از طریق صنایع ،خدمات یا بخش کشاورزی تولید
می شود و ما در هر سه حوزه هم دچار مشکل هستیم.وی افزود:  در بخش کشاورزی، ایران با محدودیت بسیار شدید آب  مواجه است.یعنی با این وضعیت ،کشاورزی و همچنین درآمدهای کشاورزی برای کشور محدود است.

دکتر خرم خورشید درباره بخش صنایع در کشور هم گفت: در بخش صنعت هم به دلیل عدم برخورداری از فناوری ها در  بالاترین سطوح،  بهره­وری پایین است. همچنین اکثر صنایع درآمدزا عوارض جانبی زیادی دارد که از آن جمله صدماتی است که به محیط زیست وارد می کنند.

وی ادامه داد: در  بخش خدمات هم زمانی می توانیم در آمد زایی زیادی داشته باشیم که رفاه نسبی در جامعه وجود داشته و کشور از نظر اقتصادی وضعیت خوبی داشته باشد.  

وی ادامه داد : برای حل این مشکل کشورهای پیشرفته از دانشگاههاو مراکز آموزشی شروع کردند وآموزش عالی­شان را به سمت کارآفرینی، فناوری و در نهایت نوآوری سوق دادند.

وی افزود: به همین دلیل است که الان در کشورهای توسعه یافته دانشگاهها، نسل سوم و چهارم هستند، دانشگاههای نسل اول دانشگاههایی بودند که فقط آموزش در آنها حاکم بود، دانشگاههای نسل دوم، آموزش و پژوهش، نسل سوم آموزش، پژوهش ، کارآفرینی و فناوری و نسل چهارم که الان دنیا به آن سمت حرکت می کند دانشگاه هایی هستند که سیاست ها و برنامه های جامع برای  نوآوری دارند.

دکتر خرم خورشید درباره مشکلات فرا رو در باره حرکت به سمت دانشگاه های نسل سه و چهار در کشور گفت:  هنوز فرهنگ اهمیت به نوآوری در کشور جانیافتاده است و متأسفانه دانشگاههای ما هم در مرحله نسل دوم توقف کردند .یعنی ما دانشگاههایی که کارآفرین باشند یا بهتر از آن نوآور باشند ،نداریم.

به گفته وی از سال 1380 در وزارت علوم و از سال 87 در وزارت بهداشت ایجاد دانشگاههای نسل سوم و نسل چهارم آغاز شد ولی بزرگترین مشکلی که در این مسیر وجود دارد نبود فرهنگ نوآوری در جامعه و حتی میان دانشگاهیان است.

 دکتر خرم خورشید ادامه داد: وظیفه و رسالت اصلی دانشگاه حرکت در  مسیر کار آفرینی ، تکنولوژی و در نهایت ثروت آفرینی و خلق ثروت است.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی  با تاکید بر اینکه باید انگیزه­های نوآوری در دانش­آموزان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی را تقویت کرد، افزود: برگزاری کنگره­ها، گردهمایی­ها و سمینارهای مختلف می تواند باب گفتگو در این باره را در جامعه ایجاد کند  تا این مسئله برای سیاست­گذارها ، دانشگاهیان و آحاد جامعه جا بیفتد.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، رویداد اینوتک را گامی در راستای تشویق دانشگاهیان ، نخبگان و کارآفرینان کشور برای ایجاد بستر  نوآوری در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: یکی از کارهایی که سال گذشته برای حمایت از کارآفرینان حوزه سلامت انجام شده بود برگزاری نخستین رویداد اینوتک توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود که با تاکید بر نوآوری ، تکنولوژی و فناوری در حوزه سلامت برگزار شد.

وی با موفق خواندن این رویداد در سال گذشته اظهار امیدواری کرد که رویداد اینوتک امسال نیز با حمایت دانشگاهیان و کارآفرینان کشور بتواند گامی در راستای ایجاد فضای نوآفرینی و کارآفرینی در کشور باشد. دومین رویداد اینوتک سلامت با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و پژوهشگاه
 ابن سینا نوزده لغایت بیست ویکم آبان ماه در تهران برگزار می شود.  گفتنی است که پانل های این رویداد عبارتست از: الگوهای قابل بهره‌برداری برای زیرساخت‌های دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها نسل سوم کارآفرین حوزه سلامت، پروتوتایپ تا بازار در تجهیزات پزشکی، پروتوتایپ تا بازار در فرآورده های دارویی و زیستی،گردشگری

 

 

 

 

 

سلامت (چالش ها و فرصت ها)، فناوری اطلاعات و سلامت (چالش ها و فرصت ها)، مدل‌های مشارکت ویژه شرکت‌های نوپا و حقوق مالکیت معنوی.

همچنین باید خاطرنشان شد که  اصول و فنون مذاکره، مدل و برنامه کسب و کار، طرح توجیهی، مبانی تجاری سازی، ارزش گذاری ایده و محصول و برنامه ریزی و توسعه فردی از جمله کارگاه های آموزشی است که در رویداد اینوتک سلامت برگزار خواهد شد.

 

علاقه مندان میتوانند برای کسب آگاهی بیشتر  و ثبت نام  با دبیرخانه این رویداد به شماره 02122430665- 02122405704تماس حاصل نموده و یا به پایگاه اطلاع رسانی این رویداد در نشانی www.inotechsalamat.com   مراجعه کنند.

 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل