براساس گزارش انجمن آمریکایی سرطان، بیش از 1.6 میلیون نفر سالانه به سرطان مبتلا می شوند. بنا بر گزارشات و مقالات، رژیم غذایی تاثیر به سزایی در بهبود و سلامت بیماران سرطانی دارد. اما به نظر می رسد مصرف برخی از مکمل ها و مواد غذایی باعث می شود شیمی درمانی به اندازه مورد نیاز موثر واقع نشود.
مطالعه اخیر حاکی از آن است که روغن ماهی که حاوی مقدار زیادی امگا 3 است می تواند باعث بروز مقاومت در مقابل شیمی درمانی به عنوان درمان سرطان شود.
اسید چرب امگا ۳ خانوادهای از اسیدهای چرب اشباع نشده هستند که اولین پیوند دوگانه آنها بین سومین وچهارمین کربن در زنجیره کربنی قرار گرفتهاست. اسیدهای امگا ۳ برای تنظیم فعالیت بدن انسان موادی ضروری هستند. ولی در بدن ساخته نمیشوند.
سه اسید چرب تشکیلدهنده خانواده امگا-3 عبارتند ازآلفا-لینولنیک اسید (ALA)، ایکوساپنتائنوئیک اسید(EPA) و دوکوزاهگزائنوئیک اسید(DHA). آلفا- لینولنیک اسید (ALA) در گردو ، برخی از انواع لوبیا، سبزیجات و در روغنهای کانولا، سویا، بذر کتان/ بزرک و روغن زیتون یافت میشود. دو اسید چرب دیگر، یعنی ایکوساپنتائنوئیک اسید (EPA) ودوکوزاهگزائنوئیک اسید (DHA) در ماهی همچون سالمون و در روغن و مکملهای ماهی وجود دارد. این اسیدهای چرب از نظر تغذیهای بسیار مهمند زیرا همگی دارای پیوند غیراشباع چندگانه هستند. مغز گردو و بذر کتان دارای بیشترین اندازه اسید چرب امگا ۳ در میان مواد غذایی گیاهی هستند.
No tags for this post.