نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه بیش از هزار و ۲۶۰ امامزاده و بقاع متبرک داریم، گفت: باید سیاستهای گردشگری ما رویکرد مذهبی،ارزشی و انقلابی برجسته داشته باشد.
مازندران از استانهای سرآمد در حوزه گردشگری است که البته این صنعت در حوزههای مختلف از جمله مذهبی، سلامت و سایر میتواند جلوهگری کند اما با وجود ظرفیتهای متعدد آنچنان که باید نتوانست رونق یابد.
گردشگری مذهبی یکی از شاخههای مهم صنعت گردشگری است که در آن فرد یا افراد، با هدف زیارت یا گذران اوقات فراغت به مناطق مذهبی سفر و زمانی را در مکانهای مذهبی سپری میکنند که وجود ظرفیتهای متعدد میتواند مازندران را ممتاز کند.
البته در استان مازندران تعداد امامزاده، مساجد، بقاع متبرکه و اماکن مذهبی که به نوعی جاذبهای در گردشگری مذهبی و تاریخی محسوب میشوند کم نیستند که میتواند در زمینه رونق گردشگری مذهبی نقشآفرینی کنند.
آیتالله محمدباقر محمدیلائینی نماینده ولی فقیه در مازندران در همین خصوص، اظهار کرد: مازندران، استان مذهبی، دینی، انقلابی و ولایی بوده و به حق نام دیار علویان به این استان سرسبز داده شده است.
وی افزود: حق گردشگران و مسافران این است که با همه زیباییها و نقاط قوت و مثبت مقاصد گردشگری آشنا شوند و اینکه از آن ناآگاه و بیخبر باشند هم ممکن است موجب شود رفتارهایشان متناسب با آن جایگاه نباشد و هم خودشان از آن زیباییهایی که در آن منطقه وجود دارد محروم شوند و حقشان ضایع شود.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به اینکه بیش از هزار و ۲۶۰ امامزاده و بقاع متبرک داریم، بیان کرد: باید سیاستهای گردشگری ما رویکرد مذهبی،ارزشی و انقلابی برجسته داشته باشد.
محمدیلائینی ادامه داد: آن کسانی که سیاستگذاریها دستشان است باید الگویی را تدوین کنند.
وی تصریح کرد: هیأتهای مذهبی، مساجد و محافل و حوزههای علمیه، علما و مفاخر برجسته در گذشته و امروز مازندران بینظیر است، مازندران مرکز و قطب مذهبی میتواند باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: در انقلاب اسلامی نیز نقش مردم مازندران هم در حمایتهای مالی پشت جبهه و هم در خود جبهه و در عملیاتهای مختلف بسیار پررنگ بود.
محمدیلائینی با بیان اینکه فعالیتهای زیادی در این خصوص انجام شد،گفت: قرارگاه و گروههای جهادی فراوانی از طلاب و بسیجیان و جوانان دانشگاهی پای کار آمدند، اما اینها نسبت به ظرفیتها خیلی کم بوده و باید حق مطلب ادا شود.