پارک علم و فناوری هرمزگان دنبال چیست؟

رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان در حاشیه نمایشگاه کسب و کار گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی برای شروع، کار خوبی بود و این فرهنگ را می‌توانیم در سطح استان و کسب و کارها که در مرحله ابتدایی هستند هدایت و حمایت کنیم.
به گزارش سیناپرس، علیرضا نصیری، رئیس پارک در این رابطه اظهار داشت: امروز در فضای کسب و کارهای ما، شاید روش سنتی قبل پاسخگو نباشد. کارگزاران خرید، بورس، تامین مالی و روش‌های جدید و موضوعاتی که در اتاق فکر توسط روسای دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری مطرح می‌شود، همه برای برگزاری این رویداد و نمایشگاه اتفاق نظر داشتند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: استان هرمزگان در حوزه کسب و کار، استان متفاوتی است و نیازمند حمایت و راهنمایی‌هایی در حوزه اقتصاد دریامحوری که مقام معظم رهبری در هفته‌های گذشته به محورهای اصلی آن اشاره داشتند، است. لذا تقاضا دارم که کسب و کارها در این زمینه به ما کمک کنند که البته شرکت‌هایی هم با توان خودشان کارهایی را در حوزه نوآوری توسط پارک علم و فناوری انجام داده‌اند.

نصیری اظهار داشت: فضای کار و فرصت در بخش‌های دریامحور بسیار زیاد است، زیرا استانی هستیم که صنایع بزرگی در آن مستقر شدند و فعالیت‌های گسترده‌ای در سراسر کشور دارند به عنوان مثال در صنعت فولاد سومین تولیدکننده کشور هستیم و 50 درصد آلومینیوم کشور در این استان تولید می‌شود.

این مقام مسئول بیان کرد: سبقه استان هرمزگان در حوزه تجارت زبانزد است، به گونه‌ای که کشورهای همسایه در سنوات گذشته و سال‌های دور، معیشت خود را از طریق تبادلات تجاری با این استان تامین می‌کردند.

وی تصریح کرد: در حوزه کسب و کارهای خرد با نوآوری فعالان در این زمینه طبق راهبردهایی که مشخص می‌شود، برنامه‌هایی خواهیم داشت . توانگری، دبیر اجرایی اولین نمایشگاه کسب و کار استان هرمزگان نیز بیان کرد: ماشرکتی هستیم که سال‌هاست خدمات کسب و کار ارائه می‌کنیم و خدمات به شرکت‌ها نیز خواهیم داد.

وی افزود: در فرآیند برگزاری این نمایشگاه یک‌سری مراحل را برای خودمان طراحی کردیم و چند ماه برنامه‌ریزی آن طول کشید و به تمام خدمات کسب و کار در 32 عنوان اشاره شده است. وی ادامه داد: از صنایع بزرگ تا صنایع کوچک در عناوین کسب و کار در نظر گرفته شده و امیدوارم این نمایشگاه در سال‌های آینده هم تکرار شود و در شاخه‌های مختلفی از جمله بازاریابی، مالی و حسابداری و زنجیره ارزش و مدیریت و حوزه زیرساخت در بندرعباس داشته باشیم.

دبیر اجرایی اولین نمایشگاه کسب و کار استان هرمزگان بیان کرد: عرضه کنندگان خدمات می توانند به نحو احسنت از این نمایشگاه استفاده کنند و در حوزه‌های مختلف 32 عنوانی که با توجه به شرایط استان هرمزگان از سوی وزرات‌ علوم در نظر گرفته شده، عناوین دیگری از جمله حمل و نقل و صادرات و واردات پیش‌بینی می‌شود.

توانگری خاطرنشان کرد: در تمام این 32 عنوان، عرضه داریم و فقط در حوزه حقوقی به یک مشکل قانونی برخوردیم که در مباحث تجارت، ممنوعیت عرضه وجود دارد. وی افزود: این نمایشگاه کوچک، اما باکیفیت برگزار شده و افتخار میزبانی 29 غرفه در ابعاد 9متر و 12متر و 18متر و 28 کانتر داشتیم که در حوزه‌های مختلفی که اشاره شد خدمات ارائه می‌دهند.

دبیر اجرایی اولین نمایشگاه کسب و کار استان هرمزگان تصریح کرد: همچنین در حوزه کسب و کارهای خدمات دهنده شاید آنقدر بزرگ نشدند که بتوانند هزینه های غرفه آرایی را متحمل شوند به همین دلیل پایون‌هایی به صورت کانتر آماده برای آنها در نظر گرفتیم که بتوانند خدمات خود را ارائه دهند. توانگری گفت: این نمایشگاه به مدت سه روز در شیفت‌های صبح و عصر خدمات  ارائه کرده است.

وی اضافه کرد: در این سه روز هر صبح و عصر به ارائه خدمات یکی از کسب و کارها اختصاص داده شده تا بتوانند فعالیت خود را معرفی کنند.

دبیر اجرایی اولین نمایشگاه کسب و کار استان هرمزگان گفت: برای هر کدام از صنایع بزرگ فعال در استان هرمزگان در حوزه‌های مختلف، آماده ارائه خدمات هستیم. در حوزه خدمات رفاهی برای کارکنان و کارمندان صنایع، خدمات داریم و درخواست می کنیم نمایندگانی از صنایع برای دریافت خدمات به واحدهای کسب و کار در این نمایشگاه مراجعه کنند.

توانگری عنوان کرد: رویدادهایی که برای هر صنعت به صورت پنل آموزشی و گردهمایی‌های موفق در حوزه‌های گردشگری موفق دراین نمایشگاه ارائه می‌شود  سعی کردیم  با کیفیت ارائه شوند.

وی اظهارداشت: دعوت نامه‌های مختلفی با کمک انجمن‌های صنفی و تجاری بازرگانی تهیه شده تا شرکت خدماتی ما بتواند در راستای نیاز آنها، قراردادهایی را در میز خدمت به آنها ارائه دهد.

امیرحسین اسدی، مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز اظهار داشت: سال 1381 به عرصه کسب و کار فناوری ورود پیدا کردم و در سال 1384 به علت عدم آشنایی با مراحل عرضه و فروش، ورشکسته شدم.

وی اذعان داشت: در آن سال‌ها یک تیم فناوری سطح یک در کنار ما حضور نداشت تا راهکار را به ما آموزش دهد. هم‌زمان در آن سالها در حوزه فناوری، کشورهایی نظیر آلمان، انگلستان و آمریکا فعالیت داشتند. یاد گرفتیم که شکست مقدمه پیروزی است و ساده‌انگاری در حوزه کسب و کار، ظلم بزرگ به شمار می آید.

مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: بعد از مدتی که گذشت، کار واردات را برای ساخت یک قطعه آغاز کردیم.

اسدی افزود: در دانشگاه‌ها و مدارس، قانون کار، تجارت و کسب و کار یاد نمی‌دهند.

مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: ما دوباره  قرارداد بسیار بدی منعقد کردیم و بالغ بر 80 درصد شرکت را از دست دادیم.  هم‌اکنون صنعت ما در حال کار است، اما فناوری را بلد نیست.

اسدی ابراز داشت: اگر رابطه مستقیم و تعامل قوی میان صنعت و دانشگاه باشد و همچنین شرکت‌های خدمات کسب و کار به صنعت متصل شوند، به منظور فعالیت در عرصه کسب و کار بایستی، تخصص لازم را در این زمینه داشته باشید.

مدیرکل دفتر کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: در حوزه کسب و کار اگر حرفه‌ای رفتار کنیم، بلاشک موفقیت از آن ما خواهد بود اما در غیر این صورت با شکست مواجه می‌شویم.

وی اضافه کرد: استان هرمزگان یکی از بهترین نقاط کشور با تلفیق صنعت گردشگری،صنعت بومگردی، صنایع سخت و فولاد و… به عنوان شاهراه توسعه کشور است و می‌تواند به صورت حرفه‌ای ارتقا پیدا کند.

اسدی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: ضرورت دارد که تمام صنعتگران استان به صورت حرفه‌ای کار کنند و بزرگ بیندیشند، ما باید بگوییم، شرکت‌های استان هرمزگان در منطقه خاورمیانه و منطقه جنوب شرق آسیا، در رتبه نخست قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا