دکتر هومن کاغذیان، در خصوص آخرین آمار بدست آمده از وضعیت شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و هسته های فناور انستیتو پاستور ایران به مهر اظهار داشت: در حال حاضر ۳ مرکز رشد در انستیتو پاستور داریم که تعداد شرکتهای مستقر در آنها به لحاظ کمی و کیفی همواره رو به رشد و فعالیتشان رو به گسترش است.
رئیس مجتمع تولیدی- تحقیقاتی انستیتو پاستور ایران اظهار داشت: طبق آخرین آمار، ۱۴۵ شرکت و هسته دانشی در مراکز رشد انستیتو پاستور مستقر شدند که در راستای تجاری سازی محصولات و خدمات مورد نیاز نظام سلامت در حال فعالیتند.
به گفته معاون تولید انستیتو پاستور ایران، هم اکنون طبق آخرین آمار حدود۴۳۰ شرکت دانش بنیان در حوزه سلامت در سطح کشور فعالیت می کنند که می توان گفت ۱۰ درصد این تعداد در انستیتوپاستورمستقر هستند.
کاغذیان با بیان اینکه برآورد شده که ۴۵ شرکت دانش بنیان در انستیتوپاستور حضور دارند، گفت: این در حالی است که تنها۱۵۰ عضو هیات علمی در انستیتو پاستور ایران فعالیت دارند که نشان از سهم بسیار بالای این انستیتو در فناوری سلامت کشور است.
رئیس پارک فناوری سلامت انستیتو پاستور ایران افزود: فعالیت این تعداد اعضای هیات علمی می تواند ما را به تحقق اقتصاد مقاومتی و در ذیل آن اقتصاد دانش بنیان که از توصیه های موکد و داهیانه رهبر معظم انقلاب است، نزدیکتر کند.
وی تاکید کرد: این شرکت های دانش بنیان که دارای هویت حقوقی مستقل هستند در حوزه تولید واکسن های انسانی، داروها ، کیت های تشخیصی ، تجهیزات پزشکی و خدمات تخصصی فعالیت می کنند.