وی با اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در زمینههای علمی، فرهنگی، اجتماعی و سایر فعالیت های تصریح کرد: برنامههای فرهنگی فاخری از جمله مناظرات دانشجویی در جهاد دانشگاهی برنامهریزی و اجرا میشود و نهاد رهبری نیز آماده همکاری در برگزاری برنامههای فرهنگی اجتماعی و حتی سیاسی با مشارکت این نهاد علمی و انقلابی است.
رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل به ضرورت تعریف و تدوین برنامههای فرهنگی و اجتماعی ویژه اساتید در دانشگاههای استان تاکید کرد و افزود: امکانات و زیرساختهای لازم در نهاد رهبری موجود است و جهاددانشگاهی نیز میتواند در تدوین و اجرای این برنامهها در کنار نهاد باشد.
حجت الاسلام حسنی در ادامه از برگزاری دورههای آموزشی مختلف در زمینه مشاوره خبر داد و گفت: ایجاد کلینیک مشاوره در استان از نیازهای اصلی خانوادههاست ؛ چرا که قسمت اعظمی از مشکلات خانوادهها در همان جلسات اول قابل حل است و هزینه های بالای مشاورهها در برخی اوقات مانع از حضور خانواده ها در مراکز مشاوره می شود و این برنامه در راستای خدمت به مردم استان اردبیل در حال پیگیری است که نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی دانشگاهها و مسئولین استانی هستیم.
وی با اشاره به فعالیتهای جهاد دانشگاهی در زمینه درمان ناباروری و اینکه جهاد دانشگاهی به وظیفه پزشکی خود عمل کرده است عنوان کرد: با عنایت به انجام وظیفه این نهاد در زمنیه پزشکی فعالیت در این دو نهاد برای همکاری در زمینه تدوین برنامههای فاخر فرهنگی نیز فراهم است .
حجت الاسلام حسنی فعالیت خبرگزاریهای تحت مدیریت جهاد دانشگاهی به ویژه خبرگزاری قرآنی (ایکنا) را ظرفیت مناسب در زمینه فعالیتهای قرآنی عنوان کرد و افزود: زمینه مناسب برای فعالیتهای قرآنی مذهبی و تربیتی در این نهاد انقلابی فراهم است و مشابه ظرفیتها در نهاد رهبری نیز وجود دارد که این دو نهاد میتوانند از بعد برنامههای فرهنگی- اجتماعی، تربیتی و مذهبی همکاریهای ویژه داشته باشند
در این جلسه سرپرست جهاددانشگاهی استان اردبیل، سلامت و درمان، صنایع خلاق و فرهنگی، صنایع تبدیلی روستایی و ارتقا بهرهوری و توانمندسازی سازمانهای دولتی و خصوصی و شرکتها را اهداف راهبردی واحد اردبیل عنوان کرد.
دکتر حسام رسولی از آمادگی برای همکاری در زمینه فرهنگی و اجتماعی با نهاد رهبری دانشگاههای استان خبر داد و گفت: آماده همکاری در زمینه برنامههای فرهنگی و تبدیل آن به یک جریان فرهنگی هستیم.
وی ادامه داد: با تدوین سلسله نشستها ویژه اساتید در ارتباط با حکمرانی فرهنگی استان میتوانیم چالشهای فرهنگی استان را تبیین کرده و با استفاده از ظرفیت علمی اساتید زمینه ارتباط با مسئولین اجرایی استان را فراهم کرده و ایدههای پژوهشی و علمی را به معاونت پژوهش مجلس شورای اسلامی نیز انتقال دهیم.