به گزارش دانشجو، سیداحمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC در مصاحبه اي گفت: نتایج رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸-۲۰۲۲ توسط گروه رتبهبندی مؤسسه ISC منتشر شد که کشورهای ترکیه، جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و اندونزی بیشترین تعداد دانشگاههای حاضر در رتبهبندی را دارند.
وی افزود: به منظور رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸، اطلاعات پژوهشی ۱۶۲۲ سازمان از کشورهای عضو گروه D۸ در پایگاه اطلاعاتی InCites در فاصله سالهای ۲۰۲۰-۲۰۱۸ بررسی شده است. از بین این سازمانها، دانشگاههایی که بیش از ۱۵۰ مدرک را در این بازه زمانی منتشر کرده بودند جامعه هدف رتبهبندی را تشکیل دادند. تعداد دانشگاههایی که این شرایط را داشتند ۴۹۶ دانشگاه بود که در رتبه بندی D۸-۲۰۲۲ حضور یافتند.
رئیس مؤسسه ISC گفت: بر اساس معیارهای اصلی رتبهبندی، در رتبه بندی D۸-۲۰۲۲، عملکرد ۲۰ دانشگاه برتر ایران ارزیابی شده که دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس به ترتیب رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادهاند.
فاضل زاده بیان کرد: در رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸، تعداد ۸۰ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران حضور دارند که دانشگاههای علوم پزشکی تهران، دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس با رتبه های ۴، ۵ و ۱۳ به ترتیب رتبههای اول تا سوم ایران را از آن خود کردهاند.
وی در پایان گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) به منظور رتبهبندی دانشگاههای کشورهای گروه D۸ در معیارهای خود، مهمترین مأموریت دانشگاهها که عبارتند از پژوهش، نوآوری، آموزش و فعالیتهای بینالمللی را در نظر میگیرد و بر این اساس دانشگاههای کشورهای گروه D۸ را مورد سنجش و ارزیابی قرار میدهد.