به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه زابل، در این مراسم افراسیاب رئیس دانشگاه زابل، ضمن تقدیم مراتب امتنان خانواده بزرگ دانشگاه زابل از سالها تلاش مستمر و خدمات ارزنده سردار کرمی طی سالیان متمادی خدمت و جهاد؛ تجهیز و راهاندازی مرکز نوآوری و توسعه فناوری دانشگاه زابل را که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همراه بوده است، شروعی دوباره برای دانشگاه زابل دانست.
رئیس دانشگاه زابل ضمن تقدیر از دغدغهمندی و حمایتهای سردار کرمی افزود: مرکز نوآوری دانشگاه زابل طلیعهای برای آیندهای روشن است؛ محلی برای پردازش ایدهها و تبدیل آنها به محصول.
وی دانشگاه و مراکز نخبگانی را محلی برای پیوند، تقویت و حمایت از ایدهها دانست و پیشنهاد ایجاد صندوق مالی برای حمایت و بهبار نشستن ایدههای ناب بصورت مشترک بین دانشگاه، پارک علم و فناوری و استانداری را بسیار ضروری دانست.
سردار کرمی، استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست به ظرفیت بالای دانشگاه زابل و توسعه هستههای فناور در دانشگاه و همراهی هر چه بیشتر اعضای هیأت علمی در تولید ایده به محصول اشاره کرد.
وی راهاندازی مرکز نوآوری را فرصتی بسیار مناسب برای همافزایی ایدههای خلاقانه و بستری برای رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعههای دانش بنیان دانست.
وی افزود: شرط ایجاد ایدههای نو، تلاش جهادی و داشتن پشتوانهی علمی است و گسترش این مرکز میتواند علاوه بر کمک به حل مسائل پیش روی این منطقه، اهمیت زیادی در حوزهی مهارتآموزی برای دانشجویان و حتی دانشآموزان نیز دارد.
گفتنی است مرکز نوآوری و توسعه فناوری دانشگاه زابل شامل 18 شرکت و 21 هسته فناور در حوزههای علوم مهندسی، کشاورزی و صنایع غذایی، الکترونیک و هوشمندسازی (ICT و IOT)، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، و علوم انسانی است.