رونمایی از جایزه زنده‌یاد دکتر عبدالحسین جهانمیری

همزمان با نشست شورای پژوهشی دانشگاه شیراز در آبان‌ماه، از «جایزه زنده‌یاد دکتر عبدالحسین جهانمیری» رونمایی شد. 

به گزارش سینا پرس فارس، دکتر حامد تقوایی، معاون پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز در معرفی این جایزه توضیح داد: به‌منظور تکریم و الگوسازی از نخبگان، شخصیت‌های علمی و افراد صاحب‌نام و همچنین ایجاد روحیه‌ی تلاش و خودباوری در میان دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز، معاونت پژوهشی دانشکده همه‌ساله جایزه پژوهشگر برتر دانشجویی را به نام و یاد زنده‌یاد دکتر عبدالحسین جهانمیری (استاد فقید مهندسی شیمی دانشگاه شیراز) فراخوان می‌نماید.

وی ادامه داد: این جایزه، در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به دانشجویان و دانش‌آموختگانی که حداکثر یک‌سال از تاریخ دفاع آن‌ها گذشته باشد و دارای سوابق پژوهشی و آموزشی مطلوبی باشند، اهدا می‌گردد.

به‌ نقل از روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، دکتر تقوایی اظهار داشت: معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز طی اولین فراخوان از واجدین شرایط برای ثبت‌نام در این جایزه دعوت می‌نماید.

وی افزود: داوطلبان واجد شرایط، لازم است ابتدا از طریق لینک ثبت‌نام، فرم تکمیل‌شده ثبت‌نام و مدارک و مستندات خود را حداکثر تا ۳۱ آبان‌ماه ۱۴۰۲ بارگذاری نمایند. سپس افرادی که شرایط اولیه و حداقل امتیاز لازم را دارا باشند، وارد فرآیند داوری می‌شوند. در این مرحله، هیأت داوران، مدارک و مستندات افراد را مورد ارزیابی دقیق قرار داده و در هر مقطع 3 نفر که دارای بیشترین امتیاز است را به‌عنوان برگزیده معرفی خواهد نمود و از برگزیدگان طی مراسمی در هفته پژوهش تقدیر خواهد شد.

گفتنی است؛ پروفسورعبدالحسین جهانمیری (زاده مرداد‌ 1336- شیراز)، مدرک کارشناسی رشته مهندسی شیمی را در سال 1364 از دانشگاه صنعتی امیرکبیر گرفت و با دریافت بورس تحصیلی دانشگاه امیرکبیر برای ادامه تحصیل راهی انگلستان شد. او در سال 1366 مدرک کارشناسی ارشد و در سال 1369 مدرک دکتری تخصصی خود را از دانشگاه UMIST انگلستان دریافت کرد.

وی بعد از بازگشت به ایران، در سال 1371 به‌عنوان عضو هیأت‌علمی بخش مهندسی شیمی دانشگاه شیراز مشغول به تدریس شد و در سال ۱۳۸۴ به مرتبه‌ی استادی نایل گردید. دکتر جهانمیری پس از سالیان بسیار تلاش و کوشش در راه اعتلای علمی کشور، با ارائه‌ی صدها مقاله، اختراع و…، سرانجام در 5 شهریورماه 1392 دار فانی را وداع گفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا