وی افزود: این جشنواره بزرگ به مدت پنج روز با مشارکت شهرداری، ادارهکل میراثفرهنگی استان و شرکت نمایشگاه های بین المللی، اواخر دی ماه در کرمانشاه برگزار میشود.
مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه با اشاره به دلایل تغییر زمان برگزاری این رویداد به دی ماه، تصریح کرد: با توجه به تغییر سطح جشنواره از ملی به بینالمللی و نیاز به هماهنگیهای لازم برای حضور هیاتهای خارجی، زمان این رویداد به اواخر دی ماه تغییر یافت. وی گفت: جشنواره بینالمللی خوراک کرمانشاه یکی از بزرگترین رویدادهای گردشگری کشور در حوزه خوراک خواهد بود که تاکنون برگزار شده است.
فرمانی ادامه داد: برای شرکت در این رویداد بزرگ از ۵۰ میهمان خارجی و بیش از ۷۰ میهمان کشوری دعوت به عمل میآید. وی افزود: بیش از ۴۰۰ غرفه طبخ غذا و محصولات غذایی و تجهیزات جانبی در این رویداد برپا میشود و پیش بینی میشود بیش از ۵۰ هزار نفر از این رویداد بزرگ بازدید کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه در خصوص برنامههای جانبی این رویداد هم اظهار کرد: طبخ بزرگترین دنده کباب کرمانشاهی برای ثبت در گینس یکی از اتفاقات جذاب جانبی این جشنواره خواهد بود. وی گفت: برگزاری استارت آپ در حوزه خوراک، برپایی جنگ شادی شبانه، همایش تخصصی گردشگری خوراک و برگزاری مسابقات جذاب از دیگر برنامههای جانبی این رویداد است.
فرمانی افزود: هدف این رویداد معرفی کرمانشاه جهان شهر خلاق خوراک به عنوان قطب گردشگری غذای کشور است.
نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز در این نشست اظهار کرد: دومین جهان شهر خلاق خوراک ایران یک برند جهانی است که اسم کرمانشاه را در دنیا مطرح میکند و باید با همه توان از این ظرفیت استفاده کنیم.
شهردار کرمانشاه افزود: شاید دهها نمایشگاه و جشنواره در کرمانشاه برگزار شود، اما اثرگذاری این جشنواره به عنوان برند جهانی شهر خلاق خوراک را نداشته باشد. نوروزی تصریح کرد: با برگزاری این رویداد به دنبال معرفی کرمانشاه به عنوان یک شهر گردشگری با میراث غذایی بسیار غنی هستیم. وی تاکید کرد: همه ظرفیتهای موجود را بکار میگیریم که یک مراسم در شان مردم و نام کرمانشاه برگزار شود.
شهردار کرمانشاه با بیان اینکه این رویداد یک کار مشارکتی با ادارهکل میراثفرهنگی و همکاری نمایشگاههای بینالمللی کرمانشاه است، گفت: اگر دستگاههای اجرایی ظرفیتهای خود را در کنار هم قرار دهند، میتوان اتفاقات مهمی را برای شهر کرمانشاه رقم زد.