نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

رقابت ایده‌ها در حوزه فناوری اطلاعات و فناوری‌های نوین در دانشگاه شریف

جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف (VC Cup) رویدادی است که به اهتمام مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف راه‌اندازی شده است. این رخداد در ادامه برگزاری موفق هفت دوره قبلی جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف بوده و در حال حاضر به صورت کشوری توسعه یافته و در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود.

جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف از یک سو عرصه‌ای است برای ارائه دستاوردهای فنی- پژوهشی دانشجویان، دانش آموختگان، اساتید دانشگاه‌ها، کارآفرینان، صاحبان ایده‌های کسب و کار و از سوی دیگر فضایی است برای طرح نیازمندی‌های صنعت که در نهایت از رهگذر سرمایه گذاری صنعت در کسب و کارهای دانش بنیان، فرصتی را برای همکاری مؤثر و نظام مند صنعت و دانشگاه فراهم می‌آورد.

در طی مراحل این جشنواره شرکت کنندگان ضمن آشنایی با مفاهیم و اصول کسب و کار و تمرین عملی آنها بر مبنای ایده محوری و فناورانه خود، در یک محیط رقابتی نسبت به آماده سازی طرح خود جهت ارائه به نهادها و اشخاص سرمایه گذار اقدام می‌کنند.

طرح‌ها و ایده‌های برتر این جشنواره ضمن برخورداری از خدمات حمایتی مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، امکان سرمایه گذاری صندوق پژوهش و فناوری شریف و سایر سرمایه گذاران به منظور تجاری شدن طرح و تولید محصول مربوط را خواهند داشت.

این جشنواره در دو بخش «ایده‌های نوآورانه» و «طرح کسب و کار» در حوزه‌های IT/ICT و فنی مهندسی بر گزار می‌شود. ایده‌ها و طرح‌های شرکت کننده مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته و برگزیدگان هر حوزه مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

برگزیدگان از جوایزی همچون جوایز نقدی، تسهیلات ارزان قیمت و امکان استقرار در مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف بهره مند می‌شوند؛ علاوه بر آن امکان سرمایه گذاری صندوق شریف و سایر سرمایه گذاران در طرح‌های برگزیده نیز وجود دارد.

علاقه‌مندان برای حضور در این جشنواره تا 15 مهر ماه مهلت دارند تا ارسال و ایده‌های خود را با محورهای مدیریت، کسب و کار، مالی، اقتصادی؛ علوم فنی مهندسی و همچنین فناوری‌های نوین به دبیرخانه هشتمین جشنواره کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف ارائه دهند.

کسب و کارهای اینترنتی حوزه IT و ICT، نرم افزارهای کاربردی، بازی‌های رایانه‌ای، سیستم‌های آموزشی نوین، راه کارهای بانکی و بیمه‌ای از جمله زیر مجموعه‌های محور مدیریت، کسب و کار، مالی و اقتصادی تعیین شده است و در محور فنی و مهندسی، شرکت کنندگان می‌توانند طرح‌های خود را در حوزه‌های برق و الکترونیک، کامپیوتر، مکانیک، عمران و شهرسازی، معدن، متالوژی، هوافضا، نفت، گاز و پتروشیمی، راه و ساختمان، مدیریت شهری و ترافیک، پلیمر، خودرو، رباتیک، مکاترونیک، اپتیک و صنایع غذایی ارسال کنند.

همچنین بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی، پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، محیط زیست و انرژی‌های نو زیرمجموعه‌های محور فناوری‌های نوین تعریف شده است.

داوری مرحله اول طرح‌ها از نیمه مهرماه جاری انجام و نتایج اعلام خواهد شد و در آبان ماه سال جاری نیز کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود و در آذرماه داوری مرحله دوم و اعلام نتایج آن صورت می‌گیرد. اختتامیه این رویداد در دی ماه جاری خواهد بود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل