نوابزاده، در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: انار گرسنگی را تا حدی رفع کرده و یا در صورت مصرف با مقداری از سفیدیهای داخل انار توان تحمل گرسنگی را به شخص گرسنه میدهد.
وی افزود: با توجه به اینکه مصرف انار به هضم غذای موجود در سیستم گوارش کمک میکند این اثر دوگانه در یک میوه جای شگفتی و توجه دارد.
مدیر گروه علوم پزشکی مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ادامه داد: انار ملس برای افراد بیشتری سازگاری دارد بخصوص گرم مزاج ها که احتمال غلبه خون و صفرا در آنها بیشتر است.
نواب زاده با بیان اینکه هستههای ریز وسط دانههای انار خاصیت پالایش کردن را دارند، تاکید کرد: گاهی بهتر است انسان با معده سالم و نه ضعیف و نفاخ از خوردنیهای تا حدی سفت و متراکم استفاده کند.
مدیر گروه علوم پزشکی مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: پیه انار، سیب یا به سفت و تا حدی سبز یا نارس، پوست پخته شده باقلا در حد یکی دو عدد، پوست برخی میوهها مثل سیب از خوردنیهای تا حدی متراکم بوده که باید استفاده شود.
No tags for this post.