گسترش همکاری علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با یونسکو

 پروفسور عمار عبدالرحمان، مسئول اعتبار سنجی مراکز یونسکو مستقر در فرانسه ضمن بازدید از آزمایشگاه های فرمولاسیون، فرآوری، زیست فناوری، نانو فناوری و بیوفیزیک مواد غذایی، تجهیزات و دستاوردهای پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خواستار گسترش همکاری های علمی دو مجموعه شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های انجام شده در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نسبت به گسترش همکاری های فی مابین در آینده اظهار تمایل کرد.

به گزارش مهر،در این دیدار مقرر شد زمینه های همکاری از سوی پژوهشکده اعلام و در قالب تفاهم نامه میان دو مجموعه اجرایی شود.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا