محسن جهانشاهی رئیس بنیاد نخبگان مازندران به حضور بیش از 100 نفر از نخبگان استان های مختلف کشور در این همایش اشاره کرد و گفت: از بین 489 طرحی که به دبیر خانه علمی این همایش ارسال شده است 204طرح در مرحله اول ارزیابی ومورد توجه قرار گرفت که داوران 71طرح را برای ارایه در این همایش انتخاب کردند.
وی گفت که 10 طرح برتر نخبگان و اندیشمندان علمی کشور در حوزه اقتصاد مقاومتی در این همایش انتخاب می شود تا در دهمین اجلاسیه نخبگان کشور که 27 و 28 مهر امسال برگزار می شود ، ارائه شود .
وی متولی داوری و ارزیابی طرح ها در همایش امروز در ساری را 9 نفر از اعضای هیات علمی و متخصصان سرآمد کشور اعلام کرد و گفت که در 2 روز برگزاری همایش ، صاحبان طرح های برگزیده فرصت ارائه طرح به صورت سخنرانی را دارند تا قادر به دفاع از طرح ها خود باشند .
جهانشاهی محور موضوع های این همایش را متناسب با مسائل جامعه از جمله آب ، کشاورزی ، محیط زیست ، فناوری اطلاعات ، گردشگری ، فرهنگی و سلامت برشمرد .
جهانشاهی در بخش دیگری به وجود بیش از 200مرکز دانشگاهی ، تولید محتوا و آموزشی در استان مازندران اشاره کرد و اظهار داشت: وجود 10 مرکز پژوهشی و 112مرکز تحقیق و توسعه و 10 هزار مدرس این استان را در بخش آموزش عالی، بی همتا کرده است.
وی با بیان اینکه در هر 2 کیلومتر در استان مازندران یک مرکز تولید محتوا جود دارد ، گفت: بنیاد نخبگان مازندران با شکل دادن کمیته های سلامت و گیاهان دارویی، گردشگری ، آی سی تی ، صنایع دریایی با ارائه راهکارهای علمی با هدف توسعه استان پیشگام است.
وی توجه به مقولات رفاهی و تسهیل فرایند ادامه تحصیل و پژوهش نخبگان را مهم توصیف کرد و گفت: توجه به جایزه تحصیلی از برنامه های جدی بنیاد نخبگان است.
وی به افزایش سهم بنیاد نخبگان مازندران در جوایز تحصیلی در سال جاری اشاره کرد و گفت: پارسال جوایز تحصیلی نخبگان استان 2میلیارد ریال بود که امسال به 14میلیارد ریال افزایش یافت.
جهانشاهی راه اندازی بورس کسب و کار بنیاد نخبگان را از برنامه های جدی سال جاری عنوان کرد.
به گزارش ایرنا , وی گفت: درحال حاضر هشت هزار نفر زیرپوشش بنیاد نخبگان مازندران هستند که هفت هزار نفر آنان درقالب طرح شهاب (شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) از مجموعه آموزش و پرورش هستند.