دبیر ستاد توسعه فناوری نانو رویکرد این ستاد در برگزاری رویدادهای دانشجویی را شناسایی افراد توانمند ذکر کرد و گفت: ما برای مجموعهای به دنبال نیروی انسانی بودیم که از ۱۶۰۰ رزومه تنها دو نفر انتخاب شدند؛ از این رو توصیه میشود دانشجویان فعالیتهای دانشجویی را جدی بگیرند.
به گزارش سیناپرس، دکتر عماد احمدوند در جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو که در سالن همایشهای رازی دانشکده داروسازی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه این افتخاری برای ما است که در رویدادی شرکت کنیم که پایه آن دانشجویان هستند، افزود: حوزه ترویج نانو جزئی از برنامههای ستاد نانو است و ما برنامه نظاممندی در این زمینه داریم که در قالب برنامه ملی دیده شده است.
وی ادامه داد: برنامه ۱۰ سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۱۳ مصوب شورای عالی انقلاب اسلامی است و بخشی از این برنامه به فعالیتهای دانشجویی با رویکرد تقویت جریان نیروی انسانی اختصاص داده شده است.
احمدوند با تاکید بر اینکه در سالهای گذشته تاکید شده تا بخش دانشجویی تقویت شود، یادآور شد: چنین رویکردی منجر به خروجی دانشجویان توانمند شد که توانمندیهای زیادی در حوزه حل مساله و تعامل در فضای کاری دارند.
دبیر ستاد توسعه نانو اضافه کرد: ما در کشور فارغالتحصیلان زیادی داریم که دارای مقالات زیاد هستند، ولی توانمندیهای لازم در حل مساله و تعامل با مدیران ندارند، ضمن آنکه با مهارتهای نرم آشنایی ندارند.
وی با بیان اینکه این مهارت در دورههای رسمی دانشگاه ارائه نمیشود، خاطر نشان کرد: افرادی که در دوره دانشجویی در فعالیتهای دانشجویی وارد میشوند، مهارتهایی بیش از دورههای رسمی دانشگاه فرا خواهند گرفت؛ از این رو توصیه میشود دانشجویان در این فعالیتها مشارکت داشته باشند.
احمدوند نمونه آن را زوج دانشجوی دکتری با تعداد مقالات علمی ۳ رقمی که اکثر آنها ISI است، عنوان کرد که توانایی اجرای یک طرح کوچک را نداشتند و افزود: این امر نشان میدهد که آنها یک مسیر خطی را طی کردند، ولی توانمندیهای لازم و مهارتهای نرم را فرا نگرفتهاند.
وی رویکرد ستاد در برگزاری رویدادهای دانشجویی را شناسایی افراد توانمند ذکر کرد و گفت: ما برای مجموعهای به دنبال نیروی انسانی بودیم که از ۱۶۰۰ رزومه تنها دو نفر انتخاب شدند.
احمدوند تاکید کرد: بر این اساس تمرکز ما در فعالیتهای ترویجی توسعه مهارتهای نرم است.