به گزارش سیناپرس به نقل از ایسنا، دکتر محمد صادق خیاطیان که برای بازدید از پاویونهای شرکتهای ایرانی در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۳ عازم امارات شده است، صبح امروز دوشنبه در دیدار با سرکنسول ایران در دبی، ضمن تشریح توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات اعلام کرد که صندوق نوآوری آماده فراهمسازی شرایط برای حضور شرکتهای دانشبنیان ایرانی در بازار کشور امارات است.
خیاطیان در ادامه با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم اهتمام بسیار جدی بر توسعه اقتصاد دانشبنیان دارد، تصریح کرد: جهتگیری دولت مبتنی بر توسعه فناوری و افزایش سهم اقتصاد دانشبنیان است، چنانکه دولت در برنامه هفتم توسعه نیز تاکید کرده است که سهم اقتصاد دانشبنیان از تولید ناخالص داخلی باید از یک درصد به ۷ درصد افزایش پیدا کند.
وی افزود: اهتمام دولت به حوزه دانشبنیان به قدری است که حتی رئیسجمهوری در سفرهای خارجی سهم عمده مذاکرات خود با طرف خارجی را به ارائه توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان و محصولات فناورانه کشور اختصاص میدهد. در این مبنا جهتگیری عمده و درست دولت، حضور محصولات دانشبنیان در بازارهای بزرگ جهانی است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه ضمن تشریح خدمات این صندوق به شرکتهای دانشبنیان و فناور، اظهار کرد: وظیفه ما در صندوق نوآوری به عنوان مهمترین نهاد تامین مالی فناوری در کشور، فراهمکردن شرایطی برای توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان و حمایتهای مختلف از آنهاست. از جمله اقدامات صندوق در اینباره حمایت از حضور شرکتهای دانشبنیان در بازارهای صادراتی است.
خیاطیان در ادامه از کنسول ایران در دبی خواست زمینههای فناوری مورد نیاز در کشور امارات را احصاء و به صندوق نوآوری معرفی کند و گفت: بازار امارات برای شرکتهای دانشبنیان کشور بسیار پرظرفیت است و صندوق نوآوری نیز شرکتهای توانمندی که ظرفیت حضور در این بازار را دارند، معرفی کرده و اقدامات لازم جهت پوشش و حمایت از حضور این شرکتها در بازار امارات را فراهم میکند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه صندوق کارگزارانی دارد که میتوانند در زمینههای مختلف حضور شرکتهای دانشبنیان در بازارهای کشورهای دیگر را فراهم کند و برنامه ما این است که با همکاری این کارگزاران راه ورود این شرکتها به بازار امارات را فراهم کنیم.
حمایت ۴۵ هزار میلیاردی صندوق نوآوری از شرکتهای دانشبنیان ظرف ۴ سال گذشته
دکتر مصطفی زمانیان، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این جلسه اظهار کرد: ماموریت صندوق به حوزه تسهیلگری در راستای توسعه زیستبوم دانشبنیان اختصاص دارد و برای انجام این ماموریت ابزارهای مناسبی را تعریف کرده است. در سنوات اخیر تا امروز صندوق نوآوری توانسته است بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان حمایت مالی از شرکتهای دانشبنیان به عمل آورد. همچنین صندوق انعطاف بالایی دارد تا در شرایط متفاوت امکاناتی برای خلق فرصت جدید در راستای توسعه فعالیت شرکتهای دانشبنیان فراهم کند.
وی افزود: نمایشگاه جیتکس فرصتی برای شرکتهای دانشبنیان به وجود آورد که این شرکتها ظرفیتهای بازار امارات را بشناسند. ما از هر اقدامی جهت ایجاد فرصت مناسب برای تاسیس دفتر خدمات توانمندسازی کسب و کار دانشبنیان فروگذار نخواهیم کرد.
عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان تاکید کرد: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان کشور از نظر فنی به پیشرفتهای بسیار چشمگیر و قابل توجهی دست یافتهاند و محصولات آنها میتواند برای بسیاری از کشورها جذابیت داشته باشد.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در این نشست همچنین محمد سلیمانی، سرکنسول ایران در دبی بر ظرفیتهای بازار امارات تاکید کرد و افزود: محصولات دانشبنیان ایرانی میتوانند جذابیتهای بسیاری برای مشتریان بالقوه اماراتی داشته باشند.
No tags for this post.