پیام نجفی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه از چهار سال قبل تحقیق در زمینه تولید نانو رس در دانشگاه آغاز شده بود، اظهار کرد: با توجه به قابلیتهایی همچون ایجاد رطوبت و احیای ساختمان خاک به نانو رس توجه ویژه کردیم و این محصول را از وجوه مختلف مورد بررسی قرار دادیم. در آزمایشگاهها مورد آزمایش و سپس در فضای بیرون بر روی آن کار کردیم پس از آن در شرق اصفهان بر حدود 40 هکتار پایلوت خود را اجرا کردیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان ادامه داد: این طرح مورد توجه مقامات استانی و کشوری قرار گرفت و خوشبختانه استقبال خوبی از آن شد.
نجفی در مورد ویژگیهای متمایزکننده نانو رس اضافه کرد: این محصول مشکلات زیست محیطی مالچ پاشی را ندارد و مشکلی برای محیطزیست ایجاد نمیکند. علاوه بر این با قیمت مناسبی که تقریباً برابر با قیمت مالچ است، عرضه میشود.
وی تصریح کرد: اعلام آمادگی کردیم که برای هزار هکتار از نانو رس استفاده کنیم و به سمت تولید انبوه میرویم. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خاطرنشان کرد: خوشبختانه این طرح میتواند بسیاری از مشکلات استان و کشور را رفع کند. امیدوارم با تخصیص اعتبارات بیشتر و حمایتهای قویتر از این محصول شاهد رشد و فراگیر شدن آن باشیم.
No tags for this post.