متخصصان یک شرکت دانشبنیان با تولید فرآوردههای گیاهی با خاصیت پلاستیک، گامی در جهت حفظ محیط زیست و کاهش زبالههای پلاستیکی برداشتهاند.
به گزارش سیناپرس، سید سعید هاشمی زاده، مدیرعامل شرکت دانشبنیان پیشگامان گیتی سبز با اشاره به رویکرد متخصصان این مجموعه مبنی بر حفظ هرچه بیشتر محیطزیست و حذف پلاستیکها از زندگی انسان اظهار داشت: این شرکت با ایده محوری تولید پلیمرهای زیست تخریبپذیر تشکیل شد و پس از طی مراحل در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پذیرش و استقرار یافت. پس از تحقیق و پژوهش با تلاش متخصصان خود موفق به ثبت اختراع این محصول شد.
وی درباره این محصول توضیح داد: مهمترین محصول این شرکت دانشبنیان، ظروف یکبار مصرف گیاهی با خواص و کیفیت محصولات پلیمری است؛ در واقع به کمک متخصصان شرکت توانستهایم محصولاتی را تولید کنیم که زیست تخریبپذیری دارند، به طبیعت آسیبی نمی رسانند و از نشاسته ذرت تهیه شدهاند و در عین حال دارای کیفیت و خواص مثبت فرآوردههای پلیمری نیز هستند.
این فعال فناور با اشاره به جلوگیری از آسیب به محیط زیست و حفظ سرمایههای داخلی عنوان کرد: تولید این دست محصولات که دامنه مصرفی بالایی دارند، مزایای بسیاری را به دنبال دارد که حفظ سلامت محیط زیست، کاهش ماندگاری زباله ها در طبیعت و مهمتر از همه، حفظ سرمایه های ملی را میتوان از مهمترین این مزیتها دانست. با تجاری سازی محصول خود و ارائه به بازار سهم عمدهای از مصارف ظروف یکبار مصرف در کشور را تحت الشعاع قرار دادیم. مصرف این محصول در عین حال در کاهش مصرف پلاستیکها نقش به سزایی دارد.
هاشمیزاده با بیان اینکه محصول این شرکت، مصرف پلیمرهای نفتی را کاهش میدهد، ادامه داد: در سالهای اخیر با فروش فناوری توسط این شرکت اغلب کارخانههای تولیدی این محصول، در مسیر تولید آن گام برداشتهاند و در حال حاضر فرهنگ استفاده از این پلیمرها در جامعه گسترش یافته است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان پیشگامان گیتی سبز، وجه تمایز این محصول نسبت به پلیمرهای مشابه خارجی را بومی سازی کامل آن دانست و افزود: تلاش تخصصان داخلی برای بومی سازی مرحله صفر تا صد این محصول باعث شده تمامی مواد اولیه در داخل کشور ساخته شود. با استفاده از دانش فنی توانستهایم با مصرف بیشتر نشاسته قیمت محصول را کاهش داده و مزیت رقابتی ایجاد کنیم.
این فعال فناور به اشتغال ایجاد شده با راهاندازی خط تولید محصولات پلاستیکی ساخت شرکت اشاره کرد و افزود: با ایجاد این خط تولید به صورت سه شیفت کاری به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای حدود 25 نفر ایجاد اشتغال شده است.
No tags for this post.