اجرای طرح پایلوت نظام ملی زیست فناوری دانش آموزی در کشور

سید مهدی سیدی، افزود: درمدت زمان محدود اجرای این طرح، تاکنون نتایج مطلوبی به‎دست آمده و همگرایی بین ستاد توسعه زیست فناوری، اداره کل آموزش و پرورش مازندران، شهرداری، خیرین و سایرمراکز علمی و آموزشی استان سبب کسب نتایج مطلوب شده است.

وی با بیان اینکه در این طرح ملی به دانش و صنعت توجه ویژه شده است، بیان کرد: در این بخش معاونت علمی و فناوری به موضوع فناوری و وزارت آموزش و پرورش به امور علمی توجه داشته و این دو امر در کنار هم توانسته مفید و کارساز باشد.
سیدی با اشاره به اینکه تاکنون بسیاری از مطالب سنگین زیست فناوری ساده شده است، اظهارکرد: کتاب های آموزشی برای دانش آموزان درنظرگرفته شده تا با گذراندن دوره های تئوری و عملی علاوه بر فعالیت درسی در امور پژوهشی تلاش داشته باشند.
وی با اعلام اجرا شدن برنامه تقویت و حمایت از زیرساخت های زیست فناوری برای استان مازندران و شهرستان آمل، افزود: تعدادی از دستگاه ها و تجهیزات لازم برای پژوهش به استان مازندران اختصاص خواهد یافت تا با استفاده از این تجهیزات، دانش آموزان بتوانند بیشتر در امورعلمی و پژوهشی تلاش کنند.
وی با اعلام اینکه تاکنون 140دانش آموز ازشهرهای استان مازندران در زمینه زیست فناوری فعالیت دارند، گفت: دانش آموزان هرسه مقطع در این شهرستان در حال سپری کردن آموزش های لازم هستند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا