مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: سالانه در این شهرستان 20 هزار تن انواع خرما تولید می شود که حدود 7 هزار تن از آن به صورت خارک و رطب برداشت و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی می شود.
به گزارش سینا پرس فارس به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور بیان کرد: شهرستان خنج دارای 2 هزار و 700 هکتار نخیلات است که برداشت خارک و رطب از این نخلستان ها از اواخر مرداد ماه آغاز شده است.
این مقام مسئول عمده ترین ارقام خرمای تولیدی شهرستان خنج را زاهدی و خاصویی برشمرد و افزود: در سال های اخیر ارقام تجاری جدیدی از نخل مانند مجول به عرصه تولید این شهرستان وارد شده است که از نظر کمی و کیفی بسیار پُرمحصول و مرغوب هستند.
وی افزود: تنوع در ارقام تولیدی خرما به دلیل ویژگی های خاص هر رقم علاوه بر جلب سلیقه و ذائقه مصرف کنندگان به واسطه نوع کاربرد های متنوع همچون استفاده در صنایع غذایی مختلف از ارزش افزوده قابل توجهی برخوردار است.