تردد و حمل‌ونقل، گمشدگان و سلامت از مهمترین مسائل سفرهای اربعین

معاون اجرایی رییس‌جمهوری، حمل و نقل، تردد و مسیریابی، موضوع مهم تبلیغی، بیمه گم‌شدگان، سامانه‌های خادمین اربعین، سامانه‌ها و تجهیزات بهداشتی و درمانی، آمایش و خدمات را از مسائل مطرح در سفرهای اربعین دانست و گفت: می‌توان با ابزارهای فناورانه این نیازها را مرتفع کرد.

سی و هشتمین رویداد صندوق نوآوری‌وشکوفایی در حوزه همکاری فناورانه در خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی با حضور ۵۰ شرکت دانش‌بنیان برگزار شد.

محسن منصوری، معاون اجرایی رییس‌جمهوری در افتتاحیه این رویداد گفت: اربعین نقطه مرکزی برای شیعیان است و مفتخریم که در چند سال اخیر ایرانیان و شیعیان آن را نقطه کانونی زندگی خود قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: اتفاقات اوایل محرم، نوید یک اربعین حسینی پرشور را می‌دهد. در عید بزرگ غدیر چند میلیون جمعیت به عشق اهل بیت به این مراسم آمدند و در حج نیز اتفاقات بزرگی افتاده است. اربعین حسینی نیز یک محور خدمت است که در جنگ ترکیبی علیه ما، باید از ابزارهایی استفاده کنیم تا مردم در برگزاری آن مشارکت کنند.

منصوری با بیان اینکه اربعین، مصداق بارز حکمرانی مردمی است، یادآور شد:  دولت ما نیز یک دولت مردمی است و باید از ظرفیت مردم در اربعین استفاده شود و هنر دولت این است که این موضوع به سایر حوزه‌ها تعمیم داده شود. یک صورت مساله بزرگ در موضوعات کوچکتر سرشکن شده و این به معنای مردمی‌سازی است.

وی گفت: باید صورت مساله‌های بزرگتر شناسایی شده و تقسیم شوند و راه دخیل شدن مردم در این حوزه‌ها، فناوری و کارهای دانش‌بنیانی است. ما در مساله جمع‌سپاری راهی به غیر از استفاده از فناوری نداریم که یکی از شئون اداره کشور، اربعین است که در آن باید از فناوری‌ استفاده کنیم.

وی تأکید کرد: در بعضی از حوزه‌ها مثل صنایع فرهنگی و صنایع خلاق باید توجه ویژه‌تری شود و امروز بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان ما در مرز دانش حرکت می‌کنند و ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به حوزه اربعین، مسائل ما را حل می‌کند. در سفرهای اربعین نیازمند سفر آسان، ارزان و ایمن هستیم.

منصوری گفت: شرکت‌ها مسائل را شناسایی می‌کنند، ولی در اربعین مهمترین مساله، حمل و نقل، تردد و مسیریابی، موضوع مهم تبلیغی، بیمه گم‌شدگان، سامانه‌های خادمین اربعین، سامانه‌ها و تجهیزات بهداشتی و درمانی، آمایش و خدمات و … از جمله مسائل در اربعین است.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل مشکلاتی برای زائران ایجاد می‌شود و حتماً راهکار آن فناورانه است، خودروهایی که به سمت مرز حرمت می‌کنند، متوسط دو نفر را سوار می‌کنند و بایستی این مشکل حل شود.

معاون اجرایی رییس جمهوری گفت: گاهی روزی چند صد هزار نفر به مرز مراجعه می‌کنند و گاهی بسیار کمتر که باید چاره‌ای اندیشیده شود. ما در دولت به اندازه توان خود در این موضوع فعالیت می‌کنیم. صندوق به عنوان ابزار پای کار منشأ خدمت اثر بوده است و البته حمایت دولت فقط از طریق صندوق نیست و از طرق دیگر، حمایت‌های زیادی شده است. 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا