شجاعی، رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان در مراسم تجلیل از افتخارآفرینان المپیادهای علمی کشور سال ۹۴ که در دانشگاه دبیر شهید رجایی برگزار شد اظهار کرد: باشگاه دانشپژوهان جوان که قبلاً به صورت یک نهاد مستقل فعالیت میکرد به دلیل آزادی عمل، وسعت و قدرتی که داشت میتوانست برگزاری آزمونها را از مرحله ثبت نام تا آزمون به تنهایی پوشش دهد اما طبق مصوبهای در دیماه ۸۹، مجموعه که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشت با مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان ادغام شد.
وی از معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درخواست کرد که در سال آینده باشگاه دانشپژوهان جوان به عنوان یک نهاد مستقل در وزارت آموزش و پرورش فعالیت کند.
وی افزود: البته همه تلاشها بر این بود که کیفیت خدمات در این مجموعه آسیبی نبیند که در سال گذشته بهترین نتیجه نیز در المپیاد جهانی رقم خورد.
وی ادامه داد: به طور کلی در سالهای گذشته ۶۴۵ مدال جهانی کسب شده که از این تعداد ۱۵۳ مدال طلا بوده است که در این میان سال گذشته دانشآموزان کشور توانستند ۱۲ مدال طلای جهانی را کسب کنند و از طرفی همه تیمها نیز حائز رتبه تکرقمی در المپیاد شدند.
به گزارش ایسنا،شجاعی به میزبانی ایران در سال ۲۰۱۷ برای برگزاری المپیاد جهانی کامپیوتر اشاره کرد و گفت: در المپیاد جهانی کامپیوتر از تمام شرکتکنندگان در المپیاد قبلی که در روسیه برگزار شد برای حضور در تهران دعوت به عمل آمده است. همچنین ایران سال ۲۰۱۸ میزبان المپیاد زیستشناسی نیز است.

