معاون مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری گفت: در هشت سال گذشته حدود ۹ هزار همکاری موفق با متخصصان خارج از کشور داشتهایم.
به گزارش سیناپرس به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با همکاری مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری، رویداد «تور فناورانه نمایشگاه صنعت ساختمان» را برگزار کرد.
این رویداد با هدف آشنایی و پیوند متخصصان خارج از کشور با صنایع فعال و متخصصان داخل کشور در حوزه ساختمان و البته استفاده از ظرفیت و توانمندی متخصصان در راستای رفع نیاز و چالش های فناورانه موجود در صنایع برگزار شد.
روز دوم این رویداد با حضور سیدعلی حسینی، معاون دفتر توسعه روابط علمی و سرمایه انسانی مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری، متخصصان خارج از کشور و چند تن از صاحبان صنایع فعال در حوزه ساختمان برگزار شد.
در ابتدا حسینی با بیان این موضوع که هشت سال پیش برنامه «connect» با هدف استفاده از ظرفیت متخصصان خارج از کشور راهاندازی شد، گفت: ما در هشت سال گذشته حدود ۹ هزار همکاری موفق با متخصصان خارج از کشور داشتهایم. امسال هدف اصلی ما اتصال متخصصان خارج از کشور با شرکتهای دانشبنیان داخلی و همچنین فعالیت مستقیم خود این افراد در کشور بوده است.
وی با اشاره به تلاش معاونت برای هموار کردن مسیر این همکاری، افزود: اتفاق خوبی که در سال گذشته رخ داد درباره مساله سربازی بود. بسیاری از اساتید دانشگاه یا متخصصان ایرانی که خارج از کشور فعالیت میکنند، به علت مشغله کاری که خارج از کشور دارند، امکان گذراندن دوره سربازی در داخل کشور را ندارند. ما مجوزی را کسب کردیم که بر اساس آن این عزیزان میتوانند پروژهای تعریف کنند و با همکاری یک شرکت دانشبنیان داخلی، آن را پیش ببرند. در این صورت فرد میتواند دوره سربازی خود را در خارج از کشور، سپری کند.
حسینی در پایان با اشاره به نتایج مثبت رویداد «ایران هلث» که پیش از این برگزار شده بود، افزود: تلاش ما بیشتر مبنی بر این است که مسیر دانش را به سمت صنایع هموار کنیم و پروژههای دانشگاهی در حال حاضر از اهمیت کمتری برخوردارند.
در پایان تور نیز متخصصان به بازدید از دستاوردهای ارائه شده در خانه نوآوری و فناوری ایران در حوزه ساختمان پرداختند و سپس از غرفههای منتخب نمایشگاه صنعت ساختمان دیدن کردند.
No tags for this post.