«محمدعلی باغستانی میبدی» امروز (شنبه) در گفت و گو با ایرنا افزود: در این عملیات با همکاری دستگاه های ذیربط و کارشناسان سازمان حظ نباتات، ادوات و تجهیزات سمپاشی از تهران و استان به شکل گسترده استفاده شد.
وی گفت: همچنان گروهی از کارشناسان در منطقه باقی می مانند تا در صورت هجوم دوباره ملخ از افغانستان بتوانند این افت را در همان آغاز کنترل کنند.
وی اضافه کرد: طبق برآوردهای نخستین سطح عملیات نزدیک به پنج هزار هکتار پیش بینی شده بود.
باغستانی میبدی یادآوری کرد: شنبه دو هفته گذشته در نخستین گزارش از شهرستان هیرمند استان سیستان و بلوچستان، هجوم گسترده ملخ آسیایی از مرزهای افغانستان به ایران اعلام شد که پس از آن گروهی کارشناس برای برآورد وضعیت به منطقه اعزام شدند و مشخص شد نزدیک به پنج هزار هکتار از تالاب هامون و مراتع اطراف آن به این آفت آلوده شده اند.
این مسئول دهم شهریورماه در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: ملخ آسیایی به دلیل خشکسالی های پی در پی افغانستان و وضعیت پوشش گیاهی مناسب در هامون برای نخستین بار به ایران وارد شده است.
به گزارش ایرنا، سالیانه 100 هزار تا 250 هزار هکتار زیر پوشش عملیات مبارزه با ملخ قرار می گیرد که امسال تاکنون در 80 هزار تا 90 هزار هکتار عملیات مبارزه انجام گرفته است.
ملخ بالدار مهاجر آسیایی- آفریقایی از خانواده ملخ های جهنده صدادار است که در گروه های بزرگ زندگی می کند.