یافته های یک مطالعه جدید توسط محققان کالج پزشکی کارل ایلینوی، نشان داد: گنجاندن هشت عادت سالم در سبک زندگی افراد، می تواند طول عمر آنها را تا چند دهه افرایش دهد. این هشت عادت عبارتند از: فعالیت بدنی، عدم مصرف مواد افیونی، عدم استعمال دخانیات، مدیریت استرس، پیروی از یک رژیم غذایی مناسب، عدم مصرف الکل، داشتن خواب با کیفیت و روابط اجتماعی مثبت.
به گزارش سیناپرس، بر اساس نتایج تحقیقاتی، بزرگسالانی که هر هشت عادت را رعایت می کنند، به طور متوسط 23 سال بیشتر از افرادی که هیچ یک از این عادات را ندارند، عمر خواهند کرد. محققان دریافتند: یافته های ما نشان داده است که اتخاذ یک سبک زندگی سالم، هم برای سلامت عمومی و هم برای سلامت شخصی، مهم است.
تیم تحقیقاتی برای این مطالعه، داده های 720 هزار کهنه سرباز آمریکایی را تجزیه و تحلیل کردند. به طور کلی، بر اساس نتایج تحقیقاتی، فعالیت بدنی کم، مصرف مواد افیونی و سیگار کشیدن، بیشترین تأثیر را بر طول عمر داشتند. این عوامل، با 30 تا 45 درصد افزایش خطر مرگ در طول دوره مطالعه مرتبط بودند. استرس، مصرف الکل، رژیم غذایی نامناسب و خواب بی کیفیت هر کدام، خطر مرگ را تا حدود 20 درصد افزایش دادند. فقدان روابط اجتماعی مثبت نیز با افزایش 5 درصدی خطر مرگ مرتبط بود.
یافته های این مطالعه بر نقش پررنگ عوامل سبک زندگی در ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی، تاکید می کنند؛ دانشمندان خاطرنشان کرده اند، هرچه زودتر افراد این عادات سالم را در زندگی خود رعایت کنند، بهتر است اما برای اتخاذ یک سبک زندگی سالم، هچ وقت دیر نیست.
به گزارش سیناپرس، محققان یافته های تحقیقاتی خود را در NUTRITION 2023، نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا ارائه داده اند.
مترجم: مهگل غفاری
No tags for this post.