خطر انقراض از بیخ گوش پاندای غول‌پیکر گذشت

این خبر خوبی برای جانور مورد اشاره است، اما به این معنی نیست که پانداها در امان هستند. اتحادیه می‌گوید که در ۸۰ سال آینده تغییر اقلیم می‌تواند بیش از ۳۵ درصد جنگل‌های بامبو را از بین ببرد. این جنگل‌ها زیستگاه پانداها هستند و بامبو غذای اصلی آنها است. این قطعا برای حفظ آنها عواقبی خواهد داشت.

پانداهای غول‌پیکر به عنوان نماد ملی چین، از سال ۱۹۹۰ در لیست گونه در خطر اتحادیه قرار دارند. اما چین از دهه ۶۰ میلادی نسبت به کاهش آنها واقف بوده است. آنها در این زمان، اولین مرکز نگه‌داری از پاندا را تاسیس کردند. از آن زمان، مجموعه ای از اقدامات در کنار هم از جمله محافظت از جنگل‌ها، بازسازی جنگل‌ها، و قوانین سختگیرانه علیه کشتن پانداها باعث شد جمعیت پانداها تا حدی افزایش یابد. در حال حاضر، حدود ۱۸۶۴ پاندا در وحش زندگی می‌کند.

لقب جدید این جانور در کنار چند خبر بد برای گونه‌های دیگر اعلام شد. وضعیت گوریلای شرقی از «در خطر انقراض» به «خطر بحرانی انقراض» تغییر کرد. جمعیت این گونه در ۲۰ سال گذشته بیش از ۷۰ درصد کاهش یافته است. سه گونه بز کوهی که در آفریقا یافت می‌شود وضعیت‌شان از «تقریبا در خطر» به «حداقل نگرانی» ارتقا یافته است.

به گزارش مجله دیجی کالا،«کارلو روندینینی» از دانشگاه ساپینزا در بیانیه‌ای گفته که: «شکار غیرقانونی و تخریب زیستگاه هنوز بزرگ‌ترین تهدید برای گونه‌های پستاندار در خطر انقراض به حساب می‌آیند.»

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا