تفاهمنامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی و مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با هدف بهرهمند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانهای به امضا رسید.
سلامت منابع غذایی برداشت شده از دریا و فناوریهای نوین مرتبط با فرآوری محصولات غذایی دریایی از اهمیت زیادی در بهداشت و امنیت مواد غذایی و سلامت مردم برخوردار است. به همین منظور در راستای توانافزایی و بهرهمندی از ظرفیتهای سازمانی طرفین و به منظور استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیتهای علمی- پژوهشی در حوزه صنایع غذایی دریایی، تفاهمنامه دو جانبه بین پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی و مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به امضا رسید.
در این تفاهمنامه که به امضای دکتر مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه و دکتر سید محمدعلی رضوی رئیس مؤسسه رسید، طرفین تعهد کردند به منظور ایجاد گسترش، همفکری و همکاریهای آموزشی-پژوهشی و در جهت گسترش توان علمی در حل مشکلات و معضلات علمی-تحقیقاتی، نهایت تلاش خود را اعمال کنند.
هدف از انعقاد این تفاهمنامه، ایجاد و توسعه همکاریهای علمی-پژوهشی بین پژوهشگاه و مؤسسه با استفاده از کلیه منابع طرفین اعم از نیروی انسانی، آزمایشگاهی و بانکهای اطلاعاتی عنوان شد.
بر اساس این تفاهمنامه، طرفین متعهد شدند تا نسبت به همکاری در تدوین و اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک مصوب شورای پژوهشی طرفین و همچنین حمایت مالی از طرحهای مشترک، جذب طرحهای تحقیقاتی از سازمانهای اجرایی و تدوین طرحهای تحقیقاتی مشترک با استفاده از امکانات طرفین اقدام کنند.
بهرهمند شدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان تجربی، پژوهشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانهای، ارتباطات بینالمللی، فضاهای فیزیکی، تحقیقاتی و تسهیل مطالعات محیطی، همکاری در برگزاری مشترک همایش، سمینار، میزگردها و کارگاههای آموزشی، مشاوره هدایت و حمایت از پایاننامههای تحصیلی در مقاطع ارشد و دکتری و همکاری در تالیف، تدوین یا ترجمه مراجع، متون و کتب علمی در راستای حوزههای تحقیقاتی مشترک، از اهم مفاد این تفاهمنامه به شمار میرود.
به گزارش سیناپرس به نقل از پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، این تفاهمنامه در ۷ ماده و سه نسخه و به مدت ۵ سال به امضای طرفین رسید.
No tags for this post.