نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

سن ژن های یادگیری و حافظه به 650 میلیون سال می رسد

یافته های یک مطالعه جدید توسط تیمی از دانشمندان به سرپرستی محققان دانشگاه لستر، نشان داد: منشا ژن ‌های ضروری برای یادگیری، حافظه، پرخاشگری و سایر رفتارهای پیچیده به حدود ۶۵۰ میلیون سال پیش بر می گردند.

به گزارش سیناپرس، محققان دریافتند: ما می ‌دانستیم، مونو آمین ‌هایی مانند سروتونین، دوپامین و آدرنالین به عنوان تعدیل ‌کننده‌ های عصبی در سیستم عصبی عمل می ‌کنند و در رفتارها و عملکردهای پیچیده‌ ای مانند یادگیری، حافظه و همچنین فرآیندهایی مانند خواب و تغذیه نقش دارند. با این حال، اطلاعات زیادی در رابطه با منشأ ژن ‌های مورد نیاز برای تشکیل، تشخیص یا تخریب این مونو آمین ‌ها در دسترس نبود.

پژوهشگران در ادامه افزودند: با استفاده از رویکرد‌های محاسباتی، تاریخچه تکاملی این ژن‌ ها را بازسازی کرده ایم و نشان دادیم که منشا بیشتر ژن ‌های دخیل در فرایندهای تولید، مدوله سازی و دریافت این مونو آمین ‌ها، به گروه دوسوئیان برمی گردد. دوسوئیان، شاخه عظیمی از موجودات هستند که به صورت متقارن از دو طرف ساختار بدن خود، برای حرکت استفاده می‌ کنند.

دانشمندان اظهار داشتند:این مطالعه، راه را برای تحقیقات مهم جدیدی باز خواهد کرد که منشا رفتارهای پیچیده مختلف را روشن می کند. قدم بعدی ما این است که تعیین کنیم آیا این نورون ها، مسئول تعدیل پاداش، اعتیاد، پرخاشگری، تغذیه و خواب نیز هستند یا خیر؟

به گزارش سیناپرس، یافته های تحقیقاتی این مطالعه در مجله Nature Communications منتشر شده اند.

مترجم: سنا دلفیه

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل