متخصصان بیماری های عفونی هشدار می دهند:کمبود یک آنتی بیوتیک کلیدی برای درمان عفونت مقاربتی سیفلیس می تواند مبارزه با شیوع این بیماری را دشوار کند.
به گزارش سیناپرس، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایالات متحده در حال حاضر مشکل بزرگی در رابطه با شیوع سیفلیس داشته و موارد ابتلا به آن برای بیش از ۲۰ سال است که همواره افزایش یافته است. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، موارد ابتلا به سیفلیس تنها بین سال های ۲۰۱۷ و ۲۰۲۱ تقریباً ۷۵ درصد افزایش یافته است و این تعداد در سال ۲۰۲۱ به بیش از ۱۷۶ هزار نفر رسیده است.
در همین حال، مجموعه داروسازی فایزر اخیراً کمبود بیسیلین L-A خود را که با نام پنی سیلین G بنزاتین نیز شناخته می شود، اعلام کرد که این کمبود می تواند تا سال آینده ادامه یابد.
دلایل کمبود آنتی بیوتیک تزریقی طولانی مدت شامل افزایش تقاضا به دلیل افزایش تعداد عفونت های سیفلیس است. نیویورک تایمز در این رابطه گزارش داد:این دارو همچنین می تواند به جای آموکسی سیلین برای درمان عفونت هایی مانند گلودرد استرپتوکوکی استفاده شود و متاسفانه آموکسی سیلین نیز اخیراً کمیاب شده است.
در این میان یکی از نگرانی های مراکز پزشکی، سیفلیس مادرزادی است که میزان مرگ و میر بالایی دارد و همچنین می تواند منجر به نقایص شدید مادرزادی شود. در این شرایط از نظر پزشکی، بی سیلین تنها درمان توصیه شده برای زنان باردار آلوده است.
دکتر آنیتا هندرسون، متخصص اطفال در هاتسبورگ، در این رابطه گفت: این نگرانی وجود دارد که این مادران بیمار به دلیل کمبود آنتی بیوتیک ممکن است به داروهای نجات دهنده دسترسی نداشته باشند.
دکتر جفری کلاوسنر، کارشناس بیماری های عفونی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، نیز در این رابطه گفت که آنتی بیوتیک های جایگزین و جدید برای زنان باردار سال ها تا ورود به بازار فاصله دارند و متاسفانه افزایش تولید داروهای فعلی تا ۵۰ درصد نیز احتمالاً یک سال طول خواهد کشید.
به گزارش سیناپرس،مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ایالات متحده توصیه می کند که پزشکان آنتی بیوتیک های کمیاب را به بیماران باردار و نوزادان آلوده یا در معرض خطر ارائه داده و آن ها را برای مردم عادی تجویز نکنند. در این رابطه توصیه می شود برای افراد عادی و دارای سیستم ایمنی قوی تر باید دو تا چهار هفته داکسی سایکلین تجویز شود.
مترجم: ندا جوادهراتی
منبع: consumer.healthday
No tags for this post.