هستههای پژوهشی با رویکرد شناختی در حوزه ورزش ایجاد میشود
معاون پژوهشی، فناوری و زیرساخت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی گفت: هستههای پژوهشی با رویکردهای شناختی در حوزه ورزش ایجاد میشود.
به گزارش سیناپرس به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، حسین عزیزی، معاون پژوهشی، فناوری و زیرساخت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، خواستار تشکیل هستههای پژوهشی با رویکردهای شناختی در حوزه ورزش شد و از محققان و متخصصان برای فعالیت در این حیطه دعوت به همکاری کرد.
عزیزی افزود: با توجه به طرح درخواست معاون پژوهشی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، هستههای پژوهشی با رویکردهای شناختی در حوزه ورزش ایجاد میشود.
وی با تشریح بیش از یک دهه فعالیتها و اقدامات این ستاد در امر ترویج، ارتقا و گسترش علوم شناختی و حمایت از توسعه و ایجاد مراکز تحقیقاتی و تخصصی در مراکز علمی، آموزشی و درمانی، گفت: پرورش و ارتقای کارکردهای شناختی جامعه ایرانی یکی از اولویتهای ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است
عزیزی با بیان اینکه حمایت از طرحهای تحقیقاتی برای طراحی، تولید و بومیسازی ابزارها و تجهیزات شناختی در کشور از سیاستهای ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی محسوب میشود، خاطرنشان کرد: ستاد تلاش میکند با حمایت از محققان، اساتید و متخصصان و علاقمندان، کسبوکارها در حوزه علوم شناختی رونق یابد و خدمات شناختی به نحو مؤثر و ثمربخشی در اختیار افراد جامعه قرار گیرد.
معاون پژوهشی، فناوری و زیرساخت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در ادامه، توسعه فناوریهای شناختی خواندن و نوشتن در مغز و تقویت کارکردهای اجرایی در میان دانش آموزان و کمک به امر بهبود آموزش و پرورش و نیز کمک به جذب سرمایه برای کسب و کارها در حوزههای شناختی را از دیگر اهداف و برنامههای ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی بر شمرد.
وی همچنین گفت: توسعه و گسترش فعالیتهای پژوهشی نیازمند همکاریهای مشترک محققان، اساتید و پژوهشگران است و این ستاد در تحقق این سیاست، همواره آماده ارائه حمایتهای لازم است.
گفتنی است؛ در نخستین کنگره رویکردهای نوین شناختی در ورزش مباحثی همچون تأثیر علوم شناختی در ورزش به وسیله ابزارهای شناختی، افزایش مهارتهای ذهنی – ارتباطی، مهارتهای ارتباطی، ریکاوری ذهنی و پیشگیری از تمرین زدگی، بهبود عملکرد ورزشی و نیز کاهش اضطراب، استرس و فشار روانی و نیز بهبود عملکرد مغز و توجه بینایی مورد بررسی قرار گرفت.
در این کنگره پاویون شناختی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی با حضور چندین شرکت تولیدکننده تجهیزات شناختی نیز گشایش یافت.
No tags for this post.