آغاز دریافت کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ از ۱۱ تیرماه
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: فرآیند توزیع و دریافت کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ از روز یکشنبه ۱۱ تیرماه در درگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور آغاز میشود.
عبدالرسول پورعباس روز چهارشنبه گفت: کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ از روز یکشنبه ۱۱ تیر ماه منتشر میشود.
وی افزود: داوطلبان این آزمون، برای شرکت در آزمون سراسری لازم است از ۱۱ تیر ماه به درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کرده و با ورود به پنل کاربری خود از طریق درج کدملی، شماره فراگیر و رمز عبور یک نسخه چاپی از برگه راهنما و کارت شرکت در آزمون را تهیه کنند و داوطلبانی که در ۲ یا ۳ گروه آزمایشی متقاضی شدهاند مانند گروههای آزمایشی هنر و زبانهای خارجی، دارای ۲ یا ۳ کارت هستند و داوطلبان باید طبق تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره اصلاحات احتمالی اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه آزمون هم اظهار داشت : چون اطلاعات شناسنامهای از ثبت احوال اخذ شده است، اصلاح این مشخصات میسر نیست و داوطلبان در صورت مشاهده مغایرت در این نوع اطلاعات باید به ثبت احوال منطقه خود مراجعه کنند.
پورعباس تأکید کرد: برخی از اطلاعات مندرج در کارت ورود به جلسه آزمون داوطلبان نظیر معدل کتبی نهایی دیپلم، محل اخذ مدرک دیپلم، محل اخذ مدرک پیشدانشگاهی در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش قابل ویرایش است ولی برای برخی از اطلاعات همچون «عکس اشتباه» یا «فاقد عکس» امکان ویرایش اطلاعات از طریق سایت سازمان سنجش میسر نیست و لازم است داوطلبان اطلاعیه توزیع کارت آزمون سراسری را که در درگاه اطلاعرسانی این سازمان منتشر شده است به دقت مطالعه کنند و بر اساس آن در روزها و ساعات اعلام شده به آدرس باجههای رفع نقص مندرج در اطلاعیه مذکور مراجعه کنند ضمن اینکه در این آزمون تغییر گروه آزمایشی، ثبت نام جدید و تغییر حوزه امتحانی به هیچ وجه امکانپذیر نیست.
وی خاطرنشان کرد: نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ با بیش از یک میلیون و ۱۱۹ هزار داوطلب در صبح و عصر روزهای چهارشنبه ۱۴ و پنجشنبه ۱۵ تیرماه در ۴۱۷ شهرستان، ۶۶۲ حوزه اصلی و ۱۹۵۵ حوزه فرعی برگزار می شود.
برگزاری آزمون سراسری از سال ۱۳۴۸ در ایران آغاز شد و طی سال های ۴۸ تا ۵۸، در مجموع ۱۱ دوره از آن برای مشتاقان ورود به دانشگاه ها برگزار شد. با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و با اجرای انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاه ها، برگزاری کنکور در سال های ۵۹ و ۶۰ به تعویق افتاد و دورههای جدید از سال ۶۱ به صورت پیاپی برگزار شده است، با احتساب ۱۱ دوره برگزاری کنکور پیش از انقلاب اسلامی و دوره های پس از انقلاب اسلامی، امسال پنجاه و سومین دوره آن برگزار میشود. آزمون سراسری هنوز و بعد از بیش از پنج دهه برگزاری معیار اصلی برای ورود به دانشگاه و دستکم رشتههای منتخب و دانشگاههای برتر است.
به گفته عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، ۸۵ درصد ظرفیت دانشگاه ها اکنون بدون آزمون هستند و داوطلبان برای ظرفیت ۱۵ درصدی؛ یعنی حدود ۱۳۵ هزار نفر در کل کشور رقابت میکنند که از این تعداد حدود ۲۶۰۰ صندلی برای رشتههای پزشکی و ۲ هزار صندلی برای دندانپزشکی و داروسازی است. همه رقابتها برای این ظرفیت و برای رسیدن به رشته و دانشگاه مطلوب است و تا وقتی این رقابت وجود دارد، کنکور باید برگزار شود.
No tags for this post.