نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

کاهش پنج درصدی سالانه مصرف موادمخدر پیش‌بینی شده است

وزیر کشور گفت: چشم انداز ما در برنامه توسعه هفتم این است که سالانه پنج درصد مصرف مواد مخدر را کاهش دهیم و بدین ترتیب در پایان برنامه به کاهش ۲۵ درصدی مصرف در کشور برسیم.

به گزارش سیناپرس، احمد وحیدی روز دوشنبه در سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر اظهارداشت: امروز از مواد مخدر به عنوان پدیده سیاسی سوء استفاده می شود و بعد اقتصادی آن نیز از بزرگترین مافیا برخوردار است. این قابل قبول نیست که دنیا مبارزه با پول شویی را راه می اندازد و کنوانسیون و پروتکل های مختلف در مبارزه با پولشویی مخدر را تدوین می کند اما در حوزه مواد مخدر کاملا پولشویی به صورت آزادانه انجام می شود و هیچ مرجع جهانی به ان رسیدگی نمی کند.

وی افزود: به بهانه سیاسی FATF را برای تحریم کشورهایی مثل ایران که در نوک پیکان مبارزه با مواد مخدر هستند ایجاد می کنند اما در عمل بر پولشویی مواد مخدر سرپوش می گذارند. باید از غرب پرسید میلیاردها دلار پول قاچاق و اقتصاد مواد مخدر کجاست؟ به طور حتم در بانک های اروپایی جا خوش کرده است.

وزیر کشور تاکید کرد: باید پرسید پاسخ خون شهدای ما در حوزه مواد مخدر را کدام کشور می دهد. به نظر می رسد اهداف دیگری پشت پرده وجود دارد که به دنبال تقویت تولید و قاچاق مواد مخدر است. امروزه شاهد حجم صدور ۱۲ هزارتنی پیش سازهای مواد مخدر به افغانستان برای تولید مواد صنعتی هستیم و اغلب این پیش سازها از کشورهای غربی وارد افغانستان می شود. به طور حتم جریان های سیاسی پشت پرده مواد مخدر در داخل و خارج و کشورهایی که از اقتصاد مواد مخدر بهره می برند، است.

وحیدی افزود: امروز جمهوری اسلامی بدون کوچک ترین کمک بین المللی بیشترین میزان کشفیات مواد را دارد و حدود ۴ هزار شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم کرده است. امروز ما به طور کامل به سیاست های جهانی در حوزه مواد مخدر بدبین هستیم زیرا سیاست های خبیثانه ای پشت پرده مافیای تولید و قاچاق مواد مخدر است که مانع از هر مبارزه ای می شود.

وزیر کشور ادامه داد: امروز مبارزه با تولید مواد مخدر به راحتی از سوی کشورهای برخوردار قابل حل است اما به دلیل سیاست های پشت پرده این اتفاق نمی افتد. آیا باید ایران تنها و تنها و بدون هیچ کمکی جلوی مواد مخدر بایستد و آیا هیچ کشوری نباید مسئولیت بپذیرد؟ امروز با سیاست های مافیایی بین المللی مواجه هستیم که بخشی از سوی کشورهای مطرح اتخاذ می شود.

وحیدی گفت: تغییر الگوی مصرف جریان دوگانه است زیرا از یک سو می تواند برداشت منفی شود که ما با مصرف مشکلی نداریم و قانونی است و فقط در نوع مصرف متفاوت هستیم که این برداشت کاملا نادرست است. اما در طرف دیگر باید جامعه را از مصرف مواد مخدر خطرناک که برخی از آنها برگشت ناپذیر هستند مصون کنیم و در این زمینه باید گام های بهداشتی و درمانی با روش های علمی گرفته شود.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل