معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری، طی حکمی دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک را منصوب کرد.
رصد و شناسایی ظرفیتها و چالشهای توسعه فناوری در داخل کشور و جایگاه آن در آینده در تعامل با بازیگران مختلف این حوزه از جمله وظایفی است که روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهوری به رشاد حسینی به عنوان دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک محول کرده است.
در حکم انتصاب حسینی آمده است: نظر به مراتب شایستگی، تخصص و تجارب و به پیشنهاد رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان دبیر ستاد توسعه هوش مصنوعی و رباتیک منصوب می کنم.
با توجه به اهداف عالی این معاونت و لزوم برنامهریزی و تحول در ارتقا جایگاه کشور ماموریتهای ویژهای در تعامل با مرکز توسعه فناوریهای راهبردی از جنابعالی انتظار میرود.
رشاد حسینی طبق این حکم ماموریت پیدا کرده است تا رصد و شناسایی ظرفیت ها و چالش های توسعه فناوری در داخل کشور و جایگاه آن در آینده در تعامل با بازیگران مختلف این حوزه و با بهره گیری از نتایج مطالعات آینده نگری فناوری با هدف تعیین اولویت های کاری ستاد و مشارکت فعال در تدوین نقشه راه توسعه فناوری با هدف ارتقای همه ابعاد کارکردی نظام نوآوری و فناوری را به سرانجام برساند.
همچنین حسینی موظف شده است توسعه فناوری های نوظهور و تحول آفرین اولویت دار به منظور پاسخ به نیازمندی های آینده کشور با استفاده حداکثری از همه ظرفیت داخلی زیست بوم نوآوری و با توجه به ظرفیت همکاری های فناورانه بین المللی را در دستور کار قرار دهد.
سرعت بخشیدن به حمایت هدفمند از توسعه زیرساخت های تحقیق و توسعه فناوری های اولویت دار با شناسایی و شبکه سازی زیرساخت های آزمایشگاهی، ساخت، تامین تجهیزات و مواد و برنامه ریزی و اجرای اقدامات مرتبط برای رفع کمبودها و حمایت از برنامه های شتابدهی؛ دیگر وظایفی است که برای دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک تعیین شده است.
حسینی ماموریت دارد برگزاری رویدادها و اجرای فعالیت های ترویجی موثر با هدف شبکه سازی میان بازیگران مخلف این حوزه و ایجاد مشروعیت در نهادهای سیاستگذار به منظور اتخاذ سیاست های مناسب برای توسعه فناوری در کشور و ارتقای ظرفیت های انسانی لازم و بهره گیری صحیح از نخبگان علمی و سرآمدان فناوری برای توسعه فناوری های اولویت دار را انجام دهد.
از سوی دیگر در دستور کار قرار دادن بازارسازی برای محصولات و دستاوردهای فناورانه اولویتدار با توجه به ضرورتها در مراحل مختلف توسعه و مشارکت حداکثری در اجرای برنامههای ملی و چند حوزهای با همکاری سایر ستادهای توسعه فناوری دیگر وظایفی است که به حسینی واگذار شده است.
رشاد حسینی دکترای کامپیوتر هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی برلین در کارنامه کاری خود مدیریت تیم هوش مصنوعی و توسعهدهنده در سامانه کنترل ترافیک، مدیریت تیم هوش مصنوعی در خواندن خودکار کارتها، مدیریت تیم هوش مصنوعی در ربات تأیید تخلف پلیس، مدیریت تیم هوش مصنوعی در نرمافزار تشخیص هویت و آگاهی از طریق چهره، مدیریت تیم هوش مصنوعی در توسعه ابزار تبدیل تصویر به متن نامههای رسمی، مدیریت تیم هوش مصنوعی در تخمین خودکار خرابی خودرو، مدیریت تیم هوش مصنوعی مرکز تماس هوشمند را به ثبت رسانده است.
ایشان طرحهای بنیادی و گرنتهای تحقیقاتی مختلفی چون گرنت از انستیتوی ماکس پلانک، گرنت از بنیاد ملی نخبگان، طرح تحقیقاتی از پژوهشگاه دانشهای بنیادی، گرنت از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، طرح تحقیقاتی کانون علم ایران، طرح تحقیقاتی ستاد علوم شناخت و، طرح کاربردی ستاد علوم شناختی را نیز به نام خود ثبت کرده است.
حسینی بورس تحصیلی از انستیتوی ماکس پلانک برای گذراندن دوره دکترا در این انسیتیتو و کسب مقام نخست در مسابقات علمی مرتبط با حوزه کاری خود همچون مسابقات خوارزمی را نیز دریافت و به دلیل ارائه بهترین روش در مسابقه برنده جایزه Challenge ۰۸GREAT نیز شده است.
No tags for this post.