پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی به نمایندگی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان هاب تعاملات فناورانه و نوآورانه پارکها، شرکتهای دانشبنیان و فناور با کشور ترکیه شروع به فعالیت کرد.
به گزارش سیناپرس، پس از راهاندازی اولین هاب تعاملات بینالملل با کشور چین در تیرماه سال ۱۴۰۱ در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی، دومین هاب ارتباطی پارکها و شرکتهای دانشبنیان و فناور با کشور ترکیه در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی فعالیت خود را آغاز کرد.
دکتر جعفری راد رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی، ضمن تاکید بر اهمیت توسعه و ارتقای دیپلماسی فناوری و نوآوری افزود: به منظور گسترش تعاملات بین المللی در جهت ارزآوری و ایجاد اشتغال، نخستین هاب تبادلات فناورانه با کشور ترکیه در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی راهاندازی شد.
وی در ادامه سخنان خود، به اهداف تعیین شده در نقشه راه پارک علم و فناوری استان در خصوص تعاملات بین المللی اشاره نموده و خاطر نشان کرد: انجام و پیگیری اموری همچون: تشکیل میز فناوری و نوآوری در تعامل با کشور ترکیه با همکاری سایر پارکهای علم و فناوری، تهیه و ارئه گزارش توجیهی جامع از وضعیت فناوری و نوآوری در این کشور و ارائه به سایر پارکها، شناسایی و اعلام نیازهای فناورانه و نوآورانه ترکیه، رصد و اطلاعرسانی تعاملات فناورانه و نوآورانه پارکهای علم و فناوری با کشور ترکیه، تدوین برنامههای بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت در تعاملات فناورانه و نوآورانه با مشورت سایر پارکها، امکانسنجی و ایجاد دفتر تعاملات فناورانه و نوآورانه بهصورت مشترک، از جمله ماموریتهای پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی است.
لازم بهذکر است که امضای تفاهمنامه همکاری فیمابین “پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی” و “شهرک همکاریهای اقتصادی و تجاری سازمان همکاری شانگهای چین” موجب شد که در آیین نکوداشت سالروز تاسیس معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آذرماه ۱۴۰۱، پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی از نظر تعاملات بینالمللی به عنوان پارک برتر معرفی گردد. همچنین پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی به عنوان تنها پارک علم و فناوری کشور میباشد که دارای دو هاب تعاملات بینالملل بوده، که این موضوع در نوع خود بیسابقه است.