دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگ گفت: سازمان تعلیم و تربیت کودکان باید تقویت شود؛ چرا که به نظر میرسد در زیست بوم کودکان نوعی آشفتگی وجود دارد و این نشان از نبود نظارت بر صنایع فرهنگی کودکان دارد.
به گزارش سیناپرس به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در گردهمایی سراسری علمی و آموزشی ویژه سربازرسان و بازرسان سازمان بازرسی کل کشور، اظهار داشت: تعامل شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان بازرسی میتواند برای رسیدن به اهداف مؤثر باشد. لذا برای ایجاد ارتباط وسیع بین این دو مجموعه اعلام آمادگی میکنیم.
وی با تاکید بر لزوم توجه به جایگاه مهدکودکها در کشور، به سازمان بازرسی کل کشور پیشنهاد کرد که بر موضوع مهدهای کودک و زیست بوم کودکان تمرکز کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: رفع مشکلات آموزش و پروش باعث از بین رفتن بسیاری از مسائل و چالشهای این حوزه خواهد شد.
خسروپناه از فقدان الگوی حکمرانی در حوزه آموزشی انتقاد و تاکید کرد: الگوی حکمرانی باید برای آموزش و پرورش نوشته شود.
۳ هزار برنامه درسی بهروزرسانی نشده است
در ابتدای جلسه ذبیحالله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در سخنانی گفت: نیروی انسانی خلاق، متعهد و شایسته عامل رشد و بالندگی کشور است.
وی با بیان اینکه نیاز به بازنگری در رشتههای تحصیلی با توجه به نیاز جامعه داریم، افزود: یکی از مشکلات نظام آموزشی ارتباط نداشتن صنعت با علم است. چون ارتباط وثیق بین این دو حوزه وجود ندارد، لذا در تبدیل علم به ثروت مشکل به وجود میآید.
خدائیان افزود: باید در مرحله جذب استاد و مدرس بیشتر به تعهد توجه کنیم و اولویت با تعهد، تقوا و ولایتپذیری باشد و نه افرادی که به پمپاژ ناامیدی در جامعه تلاش میکنند.
وی تصریح کرد: حدود ۳ هزار برنامه درسی داریم که بعضی از این برنامهها حدود ۱۰ سال است به روزرسانی نشده و لازم است در این زمینه تدابیر لازم اتخاذ شود.
رئیس سازمان بازرسی ادامه داد: پذیرش بیضابطه در تحصیلات تکمیلی مشکل دیگری است که باید به آن توجه شود و کسب درآمد از این محل باید بررسی شود.