یافته های جدید محققان استرالیایی نشان داد: فعالیت بدنی، می تواند به جلوگیری از بیماری دیابت نوع 2، حتی در افرادی که در معرض خطر ژنتیکی بالا قرار دارند، کمک کند. پژوهشگران گفته اند، این موضوع نقش حیاتی ورزش، در پیشگیری از بیماری های مزمن را برجسته تر می کند.
به گزارش سیناپرس، دیابت نوع 2 یک نوع اختلال بدنی در نحوه تنظیم استفاده از قند به عنوان سوخت است که می تواند در طولانی مدت، منجر به گردش بیش از حد قند در جریان خون شود و در نهایت، به اختلال در سیستم گردش خون، دستگاه عصبی و سیستم ایمنی بیانجامد.
محققان دانشگاه سیدنی استرالیا توضیح داده اند: نتایج ما نشان داد که ورزش و فعالیت بدنی می توانند بر خطر ژنتیکی ابتلا به دیابت، غلبه کنند.
تیم تحقیقاتی برای این مطالعه، داده های 60 هزار بزرگسال از بانک زیستی بریتانیا را بررسی کرده و افراد را به مدت هفت سال پیگیری کردند.
تجزیه و تحلیل ها نشان داد: بیش از یک ساعت فعالیت بدنی متوسط تا شدید در روز با 74 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2، مرتبط است. دویدن و دوچرخه سواری در سربالایی یا با سرعت بالا، نمونه هایی از فعالیت های بدنی شدید هستند.
علاوه بر این محققان دریافتند که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در شرکت کنندگانی که در معرض خطر ژنتیکی بالای ابتلا به دیابت نوع 2 قرار داشته اما فعالیت بدنی بیشتری داشتند، در مقایسه با افرادی که خطر ژنتیکی پایین تری داشتند اما از نظر جسمی فعال نبودند، به طور قابل توجهی کمتر بود.
به گزارش سیناپرس، یافته های تحقیقاتی در مجله British Journal of Sports Medicine منتشر شده اند.
مترجم: سنا دلفیه
No tags for this post.