رئیس ISC از تأسیس پایگاه کتاب های بین المللی نویسندگان ایرانی در راستای تقویت دیپلماسی و تعاملات علم و فناوری کشور و گامی مهم در جهت مرجعیت علمی و فناوری خبر داد.
به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، همزمان با ولادت حضرت امام رضا(ع)، پایگاه کتاب های بین المللی نویسندگان ایرانی در تاریخ 10 خرداد 1402 با حضور مهندس مهدی طاهری رئیس شورای اسلامی شهر شیراز و اعضای هیئت رئیسه شورا، دکتر سید احمد فاضل زاده رئیس مؤسسه ISC و هیئت رئیسه مؤسسه راه اندازی شد.
سید احمد فاضل زاده رئیس ISC در خصوص راه اندازی این پایگاه گفت: آفرینش دانش که از اهم رسالت های مراکز علمی و دانشگاهی کشور است، در قالب انتشار انواع آثار علمی (اعم از کتاب، مقاله، ثبت اختراع و …) در سطح ملی و بین المللی قابل رصد و پایش است.
وی گفت: پایگاه های اطلاعاتی و استنادی که به منظور رصد این آثار طراحی می شود بر تصمیم گیریها و سیاستگذاری های کلان علمی کشور تأثیری بسزا دارد.
فاضل زاده ادامه داد: تأسیس پایگاه کتاب های بین المللی نویسندگان ایرانی در راستای تقویت دیپلماسی و تعاملات علم و فناوری کشور است و گامی مهم در جهت مرجعیت علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی است.
رئیس ISC گفت: همچنین از سایر دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری کشور دعوت می شود اطلاعات کتاب های بین المللی منتشر شده را جهت بررسی و ثبت در پایگاه مذکور به مؤسسه ISC ارسال کنند.
وی ادامه داد: مؤسسه ISC از جمله مؤسسات علمی و فناوری کشور است که در راستای رسالت های خود اقدام به طراحی و ساخت پایگاه های استنادی و اطلاعاتی متنوع برای جامعه علمی کشور کرده است.
فاضل زاده خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بخشی از تلاش های اساتید و پژوهشگران کشور در تألیف و نشر کتاب توسط ناشران معتبر ملی و بین المللی بازتاب می یابد، مؤسسه ISC، راهاندازی نخستین پایگاه اطلاعاتی کتاب های بین المللی نویسندگان ایرانی را که توسط ناشران معتبر بین المللی انتشاریافته را در دستور کار قرار داد.
این پایگاه هم اکنون اطلاعات کتابشناختی بیش از 1200 عنوان کتاب را پوشش داده و فرایند تکمیل و توسعه آن ادامه دارد.
کاربران و پژوهشگران می توانند با مراجعه به لینک (https://search.isc.ac/dl/search/) در بخش مربوط به کتاب، به اطلاعات این کتاب ها دسترسی داشته باشند.