رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: درس دو واحدی اختیاری مکتب شهید سلیمانی تبیین، تصویب و به روسای دانشگاهها ابلاغ شده است.
سردار رحیم صفوی روز (سه شنبه) در شصت و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی کشور در سازمان پژوهش های علمی و صنعت گفت: حضور بنده در این مراسم به خاطر توضیح و گزارش راجع به دو واحد درس عمومی اختیاری مکتب شهید سلیمانی است که در شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ به تصویب رسید و به تمام روسای دانشگاه های دولتی و غیردولتی سراسر کشور ابلاغ شده است.
وی خطاب به معاونان آموزشی عنوان کرد: اگر می توانید از مهر ماه ۱۴۰۲ این درس را راه اندازی کنید.
سردار صفوی درباره اهداف ایجاد درس دو واحدی عمومی اختیاری آشنایی با مکتب شهید سلیمانی گفت: هدف از ایجاد این درس، ساختن نسل جوان و انتقال مکتب سلیمانی به نسل حال و آینده است.
وی افزود: هدف اساسی در جنگ شناختی، تبیین در ادراک، ذهنیات، نگرش، بینش و اندیشه نسل جوان ما است.
رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس یکی دیگر از اهداف ایجاد این درس را آشنایی دانشجویان با مکتب شهید سلیمانی در راستای جبهه مقاومت دانست و گفت: باید روی بحث جبهه مقاومت بیشتر تلاش کنید. دانشجویان سوال هایی در این زمینه می پرسند، که چرا به سوریه و یمن کمک می کنیم؟ اگر استاد، استاد مسلطی باشد می تواند به خوبی پاسخ دهد.
وی از دیگر اهداف ایجاد این درس را آشنایی با تفکر و اندیشه های شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان انسان ساخته شده در مکتب انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جبهه مقاومت عنوان کرد.
سردار صفوی افزود: بیش از دو، سه سال است که روی این بحث کار علمی انجام می دهیم. بیش از ۱۰ کتاب در این زمینه چاپ شده است، منابع و سرفصل های لازم این درس مشخص شده است، منابع کتاب ما آماده است و یک سری کتاب در این زمینه داده می شود.
وی همچنین از تشکیل کمیته تخصصی توسعه فرهنگ مقاومت و پایداری در معاونت آموزشی وزارت علوم خبر داد که مسئولیت آن به وی واگذار شده است.
سردار صفوی گفت: این سرفصل ها مقدماتی است. شما می توانید نظر دهید، ولی برای شروع با همین سرفصل ها شروع کنید. سال آینده می توانیم آن را اصلاح کنیم و اگر هم خواستید راه اندازی کنید از اساتیدی استفاده کنید که بتوانند این سرفصل ها را ارائه کنند.
وی صفوی همچنین از آمادگی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس برای برگزاری دوره های دانش افزایی و مهارت افزایی اساتید خبر داد.
No tags for this post.