همایش فناوریهای نوظهور کوانتومی برگزار میشود
دومین همایش فناوریهای نوظهور کوانتومی، ۱۰ و ۱۱ خردادماه سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.
دومین همایش فناوریهای نوظهور کوانتومی توسط دانشکدههای فیزیک، مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان در روزهای ۱۰ و ۱۱ خردادماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میشود.
با توجه به اینکه فناوریهای کوانتومی از جمله حوزههای نوظهور و بینرشتهای است که میتواند در زمینههای مختلف علمی، صنعتی، دفاعی و امنیتی تاثیرگذار باشد، تبادل نظر و انتقال تجربه میان پژوهشگران و متخصصان حوزههای مختلف مربوط به فناوریهای کوانتومی و نیز شبکهسازی و برقراری همکاریهای علمی و فناورانه میان بخشهای دانشگاهی و صنعتی کشور و سیاستگذاری در حوزه کوانتومی از مهمترین اهداف برگزاری این همایش ذکر شده است.
محورهای این همایش شامل اپتیک کوانتومی، رمزنگاری کوانتومی، سنسورهای کوانتومی، شبیهسازی کوانتومی، محاسبات کوانتومی و نیز مخابرات کوانتومی معرفی شده است.
در این همایش حدود ۱۷۰ نفر شرکت خواهند کرد که این افراد شامل اساتید دانشگاه، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و مدیران شرکتهای دانشبنیان هستند و ۲۰ نفر سخنران مدعو از بیش از ۱۵ دانشگاه مطرح کشور در خصوص آخرین پژوهشهای خود در زمینه فناوریهای کوانتومی سخنرانی علمی خواهند داشت. همچنین دانشجویان و پژوهشگران جوان دستاوردهای خود را در قالب پوستر در این همایش ارائه خواهند کرد.
لیست سخنرانان مدعو به قرار زیر است:
حسین احمدوند (دانشگاه صنعتی اصفهان)
علی اسدیان (دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان)
محسن اکبری (دانشگاه خوارزمی)
یحیی اکبری (دانشگاه شهید مدنی)
امین بابازاده (دانشگاه وین)
علی دلفی رضایی (دانشگاه شهید بهشتی)
علی رضاخانی (دانشگاه صنعتی شریف)
محمد رضایی (دانشگاه صنعتی شریف)
افسون سلطانی (دانشگاه صنعتی اصفهان)
شهریار سلیمی (دانشگاه کردستان)
مهدی صامتی (دانشگاه صنعتی اصفهان)
مهدی عبدی (دانشگاه صنعتی اصفهان)
محمد لامعی رشتی (IPM)
حمیدرضا محمدی (دانشگاه اصفهان)
علی مرتضی پور (دانشگاه گیلان)
علی معتضدی فر (مرکز فناوریهای کوانتومی ایران)
علی مهری تونابی (دانشگاه صنعتی مالک اشتر)
محمد واحدی (دانشگاه علم و صنعت)
دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان در بحث توسعه دانش و علوم بین رشتهای از مراکز پیشتاز کشور محسوب میشود. پیش از این نیز همکاری با مرکز بینالمللی سرن، رصدخانه ملی و بسیاری از پروژههای بین المللی از اقدامات مهم این دانشکده، در راستای پیوند دانشهای بنیادی با سایر علوم فنی و مهندسی بوده است.
No tags for this post.