نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نهمین کنگره انجمن علوم صوتی ایران برگزار شد

آیین افتتاح نهمین کنگره انجمن علوم صوتی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

دکتر منصور انبیاء، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در آیین افتتاح نهمین کنگره انجمن علوم صوتی ایران که در آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه برگزار شد، با توجه به جایگاه و نقش دانشگاه علم و صنعت ایران در صنعت و جامعه، اظهار کرد: هر روز در این دانشگاه اتفاقات مهمی رقم می‌خورد. شخصیت‌های بزرگی در دانشگاه حضور می‌یابند و این معنایش آن است که این دانشگاه چه برای اهالی صنعت و چه برای حکمران‌ها مهم است.

وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، هم افتخارات علمی دارد و هم افتخارات انقلابی، از دانشکده مهندسی مکانیک به عنوان دانشکده‌ای که در رتبه‌بندی جهانی تراز بالایی دارد، نام برد و بخش مهمی از این اعتبار را به افراد حاضر در این دانشکده منتسب کرد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به موضوع کنگره، اظهار کرد: صوت در جامعه، بخشی است که مغفول مانده است. صوت هم منفعت دارد و هم ضرر. امروز در صنایع پزشکی، نفت، لرزه نگاری و علوم مختلف، فراوان از این علم استفاده می‌شود و اینکه انجمن علوم صوتی ایران به این بخش از علم می‌پردازد، بسیار هوشمندانه است.

دکتر علی آبادی؛ مدیر عامل مپنا در این کنگره به معرفی گروه صنعتی مپنا و اهمیت علوم صوتی در صنعت پرداخت. وی گروه مپنا را یکی از افتخار آمیزترین بنگاه‌های علمی کشور دانست و این مجموعه را در مقیاس جهانی و رقیب بزرگان دنیا معرفی کرد که بیش از ۴ هزار شرکت صنعتی را به عنوان زنجیره تامین اداره می‌کند و توانسته است ۲ هزار محصول پیشرفته را به دنیا صادر کند.

مدیرعامل گروه مپنا اظهار کرد: امروز رتبه سوم در تولید توربین گاز به عنوان یکی از پر افتخارآفرین‌ترین مصنوعات بشر را داریم و بیش از ۶۸ هزار مگابایت نیروگاه در کشور ساخته‌ایم.

وی با بیان این‌که مپنا ۳۰ هزار کارمند دارد، گفت: فناوری‌ها را کسی به ما نفروخته است. مپنا عمیقاً دست خود را به دانشگاه‌ها محکم وصل کرده و امروز ما با اکثر دانشگاه‌های کشور قرارداد همکاری داریم.

علی‌آبادی به توضیح اهمیت علوم صوتی و فعالیت‌های مپنا در این بخش در صنعت هوایی، حمل و نقل ریلی، برقی‌سازی و خودروهای برقی اشاره و اظهار کرد: یکی از راه‌حل‌های اصلی حل آلودگی صوتی و زیستی این است که به سمت خودروهای برقی برویم.

در ادامه کنگره دکتر فرحی، جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این جمع و تبریک دهه کرامت و سالگرد آزادسازی خرمشهر به این جمله امام راحل اشاره کرد که فتح خرمشهر، فتح خاک نبود، بلکه فتح ارزش‌ها بود. این ارزش‌ها بود که دل‌ها را به هم پیوند زد و این اتفاقات بزرگ را رقم زد. 

وی با اشاره به جمله‌ای از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه خرمشهرهای فراوانی در راه داریم، گفت: ان شاءالله با حفظ ارزش‌ها و یاد خدا، آنها را نیز آزاد خواهیم کرد.

وی گفت: توسعه فناوری در صنعت دفاعی جدی است. عمر فناوری‌ها خیلی کوتاه شده است. امروز ادعای دنیا این است که هر سه ماه یکبار، یک تحول فناورانه در دنیا اتفاق می‌افتد. این فناوری‌ها را تحت عنوان شالوده‌شکن، بدیع، نوظهور و فناوری‌های حاکمیت گریز می‌شناسیم که به سرعت می‌آیند و اگر تامل کنیم، عرصه را باخته‌ایم.

فرحی با بیان مثال‌هایی به تشریح وضعیت وابستگی صنایع دفاعی ما در قبل از انقلاب پرداخت و در نقطه مقابل، به وضعیت امروز اشاره کرد و افزود: با مهندسی معکوس و سپس طراحی مستقیم، به یکباره وارد عرصه نوآوری شدیم.

وی انجمن صوتی را که در سال ۱۳۹۰ ایجاد شد و رونق گرفت را به عنوان یکی از پیشرفت‌های علمی نظامی کشور دانست و افزود: امروز در زمینه دفاع دارای زمینه‌های خوب صوتی هستیم. چه در صوت، چه نرو (narrow) صوت و چه فرا صوت. ما امروز به فناوری‌های جدید و کاربردی بسیاری نیاز داریم.

وی در پایان سخنانش اظهار کرد: در وزارت دفاع ما از کاربران و استفاده کنندگان جدی فناوری صوتی هستیم و ان شاءالله این کنگره و ارتباطات به افزایش همکاری‌های مشترک منجر شود.

در ادامه مهندس تیموری (مدیرعامل سایپا)، دکتر صالحی (مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران)، دکتر یونسیان (معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت) و دکتر طالبی توتی (دبیر کنگره) سخنرانی کردند.

به گزارش سیناپرس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت، نهمین کنگره انجمن علوم صوتی ایران در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد و همزمان با این کنگره نمایشگاهی از شرکت‌ها و مجموعه‌های فعال و پیشرو در حوزه علوم صوتی برپا شد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل