نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نقش مهم مراکز اقامتی در کاهش مصرف آب تابستان

در دنیای امروز و با توجه به آگاهی بشر از روند نزولی دسترسی به منابع طبیعی به صورت کاملا واضحی تمامی صنایع به رویکردهای صرفه جویانه در راستای حفاظت از این منابع روی آورده اند و صنعت گردشگری نیز در این میان مستثنی نیست.

به گزارش سیناپرس، در میان تمامی منابع طبیعی یکی از مهمترین و حیاتی ترین منابع را می تواند آب دانست و با توجه به محدود بودن این منبع حیاتی روی سیاره ما و عنایت به این نکته که در دهه های اخیر و با توجه به برداشت بی رویه این منابع محدود ، سطح آب های آشامیدنی دنیا به مرز هشدار دهنده ای کاهش پیدا کرده است، باید ساختار مصرف آب در صنعت گردگشری را نیز با توجه به گستردگی این صنعت ، بررسی کرد.

در ادامه قصد داریم تا به راهکارهایی ساده ولی مفید برای بهبود ساختار مصرف آب در مراکز اقامتی و گردشگری بپردازیم.

در تمامی اقامتگاه ها سه کانون مرکزی برای مصرف آب وجود دارند که یکی از آنها  آشپزخانه، دیگری  رخت شور خانه و آخرین مورد نیز محوطه سازی و فضای سبز است . بدون شک مدیریت صحیح و به کار بردن راهکارهای مناسب در این سه بخش از هر مجموعه اقامتی می تواند مصرف آب در آن واحد را در عین حفظ کیفیت و بهداشت ، به کمترین میزان برساند.

 آشپزخانه رستوران ها

خشک شویی ولباس شویی در هتل ها

فضای سبز و محوطه سازی هتل

گزارش: احسان محمدحسینی

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل