نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

اهمیت کنترل قند افزوده در رژیم غذایی کودکان و نوجوانان

قند افزوده به هر نوع افزودنی شیرین از جمله شکر و قند، شهد میوه و یا عسل اطلاق می شود که در فرآوری و آماده سازی غذاها و نوشیدنی ها به کار می روند، جداگانه مصرف می شوند و یا هنگام صرف غذا به آن اضافه می شوند.
محققان انجمن قلب آمریکا در بیانیه ای تصریح کردند که کودکان کمتر از 2 سال نباید از غذا یا نوشیدنی هایی که در انها از قند افزوده استفاده می شود، مصرف کنند و کودکان و نوجوانان دو تا 18 سال نیز نباید در هفته بیشتر از 226 گرم نوشیدنی های شیرین شده با شکر مصرف کنند.
دکتر 'میریام ووس' کارشناس تغذیه از دانشکده پزشکی آتلانتا گفت: در مورد اغلب کودکان، مصرف کمتر از شش قاشق چایخوری قند افزوده در هر روز نتیجه خوب و دست یافتنی است. 
مصرف زیاد غذا و نوشیدنی های حاوی مقدار زیادی قند افزوده می تواند به بیماری فشار خون، چاقی و دیابت و در نتیجه افزایش خطر بیماری قلبی منجر شود. 
علاوه بر این، کودکانی که غذاهای مملو از قند افزوده شده مصرف می کنند، به مصرف غذا های سالم همچون میوه ها، سبزی ها، حبوبات و محصولات لبنی کم چرب که برای سلامتی قلب مفید است، تمایل کمتری دارند. 
بهترین روش برای کاهش قند افزوده در رژیم غذایی کودکان، تهیه خوراکی هایی مانند میوه، سبزیجات، حبوبات، محصولات لبنی کم چرب، گوشت بدون چربی، مرغ و ماهی است که حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند و در ضمن تهیه و مصرف مواد غذایی با ارزش غذایی کم را نیز می توان محدود کرد.
به گزارش ایرنا از یونایتدپرس، بیانیه انجمن قلب امریکا 22 اوت در مجله journal Circulation منتشر شد.

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل